Μαραντόνα: Ο Ρονάλντο δεν θα φτάσει τον Μέσι

16:22 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Για άλλη μια φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα τάχθηκε υπέρ του Λιονέλ Μέσι στο δίλημμα ποιος είναι καλύτερος ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Αργεντινό τεχνικό να υποστηρίζει πως ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα φτάσει ποτέ στο επίπεδο του επιθετικού της Μπαρτσελόνα.
Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε θα φτάσει ποτέ το επίπεδο του Μέσι. Ο Λιονέλ δε χρειάζεται το πολύ δυνατό

σουτ του Ρονάλντο, και αυτό διότι μπορεί με τις ντρίπλες του να περάσει όλους τους αμυντικούς. Όταν είχε κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα είπε στον Μέσι: Όχι πια δεύτερη θέση. Τώρα το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να βρίσκεται στο νούμερο 2 του κόσμου. Όταν αγωνίζεται με την εθνική Πορτογαλίας δεν είναι τόσο καλός όσο με τη Ρεάλ".
Ο Μαραντόνα μίλησε και για τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στον ίδιο και στον Μέσι: "Γενικά δε μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Παρόλα αυτά η σύγκριση με τον Μέσι είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Είμαστε και οι δύο αριστεροπόδαροι, από την Αργεντινή και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές".

Keywords
Τυχαία Θέματα