Στην καταγγελία του μνημονίου θα επιμείνει ο Τσίπρας

09:12 29/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση του Μνημονίου, σε περίπτωση που βγει κυβέρνηση, αναμένεται να επαναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισκέπτεται σήμερα το Πεντάγωνο.

Την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί στην Αθηναΐδα

την πρώτη από τις τέσσερις συνεντεύξεις Τύπου με τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος, με θέμα το κοινωνικό κράτος, ενώ θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα η οικονομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας θα δεσμευτεί ότι το κόμμα του αν γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τους δύο νόμους με τα Μνημόνια Ι και ΙΙ και σταδιακά τους εφαρμοστικούς νόμους με προτεραιότητα τους νόμους εκείνους που μειώνουν μισθούς, συντάξεις και συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου στην Κουμουνδούρου ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης και ο επικεφαλής της επικοινωνίας Βασίλης Μουλόπουλους θα ανεβάσουν κατακόρυφα τους τόνους κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία από το βήμα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης της ΝΔ το Σάββατο κατήγγειλε ότι πέντε στελέχη της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων της 17 Νοέμβρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την κυρία Μπακογιάννη ότι ενοχοποιεί τη μαρτυρία στο δικαστήριο, ενώ δεν αποκλείεται να αντιδράσουν και τα στελέχη εκείνα που πήγαν μάρτυρες υπεράσπισης συγκεκριμένων κατηγορουμένων στη δίκη της 17Ν.

Keywords
Τυχαία Θέματα