Θετικός για παραμονή ο Φερέιρα

08:42 29/5/2012 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εφόσον του δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις για ομαλές συνθήκες λειτουργίας, είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει στον Τύπο της Βραζιλίας τα σενάρια που ήθελαν τη Βάσκο ντα Γκάμα να του έχει κάνει κρούση και εξήγησε πως στόχος του είναι να μείνει στον ΠΑΟ.

«Δεν θέλω να μιλήσω, ελπίζω να βρεθεί

μία λύση εδώ», ήταν η απάντηση του Φερέιρα ενώ η «Lancenet» λέει πως... «Εκπρόσωπος του Φερέιρα επιβεβαίωσε πως υπήρξε κρούση από άνθρωπο που συνδέεται με τη Βάσκο. Η απάντησή του στην προοπτική να εργαστεί στη Βραζιλία ήταν θετική και τώρα περιμένει την πρόταση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Φερέιρα, ο προπονητής έχει στα χέρια του πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό, αλλά η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ άσχημη κι αυτό μπορεί να τον επηρεάσει αρνητικά».

Ο γενικός διευθυντής της Βάσκο, Ντανιέλ Φρέιτας, διέψευσε κατηγορηματικά τα περί επαφών με τον 66χρονο προπονητή. «Δεν ξέρω τίποτα για αυτή τη φήμη. Μάλλον βγήκε από κάποιον που θέλει να δουλέψει για τη Βάσκο. Εμείς δεν ψάχνουμε προπονητή, έχουμε τον Κριστοβάο», ξεκαθάρισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα