Στην Γαλλία ο Σο

23:12 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Χαμπίμπ Σο πήρε ειδική άδεια από τους «πράσινους» έτσι ώστε να βρεθεί στη Γαλλία για μια εβδομάδα και να διευθετήσει θέματα που αφορούν το διαβατήριό του.

Ο Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος δεν έχει ως τώρα αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού λόγω τραυματισμού, θα απουσιάσει για μια εβδομάδα από την Παιανία και στο άκουσμα της είδησης αρκετοί έκαναν συνειρμούς που είχαν να κάνουν

με τον προβληματισμό που υπάρχει τους «πράσινους» για τη μηδαμινή προσφορά του παίκτη ως τώρα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί καθώς ο Πάπε Σο θα βρεθεί στη Γαλλία έτσι ώστε να ρυθμίσει κάποια θέματα που αφορούν το διαβατήριό του. Ο άσος των «πρασίνων» θέλει να ανανεώσει το κοινοτικό του διαβατήριο αλλά και να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες έτσι ώστε να επιστρέψει μαζί με τη σύζυγό του στην Ελλάδα, αφού ως τώρα η σύντροφός του παρέμενε στη Γαλλία.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι», ο Σο θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης κατά τη διάρκεια της απουσίας του και θα συνεχίσει κανονικά την αποθεραπεία του έτσι ώστε να μη χάσει έδαφος και να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μελλοντικά, προκειμένου να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια των υποχρεώσεων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα