Στη Θεσσαλονίκη τα βλέμματα

00:00 26/11/2011 - Πηγή: AEK365

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να δώσουν οι δύο «μονομάχοι» της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη μετά από εκείνη κόντρα στον Παναιτωλικό και να αποκτήσει καλή ψυχολογία ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν τρείς παίκτες του και να του «λύνουν» τα χέρια. Συγκεκριμένα οι Έτο, Λαζάρ και Ίβιτς τέθηκαν στη διάθεση

του Ρουμάνου τεχνικού για την αναμέτρηση με τους «Φαίακες» γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

Από την άλλη, η Κέρκυρα με «όπλο» την καλή ψυχολογία μετά την παρθενική νίκη επί του Εργοτέλη θέλει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να ξεφύγει απο τις τελευταίες θέσεις. Ο Χάβι Γκραθία δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα εκτός απο τις απουσίες του Μετίν και του Μπάρκογλου οι οποίοι είναι ανέτοιμοι. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός είδε με ικανοποίηση να τίθεται στην διάθεσή του ο Θανάσης Τσίγκας έπειτα σχεδόν τέσσερις μήνες, έχοντας έτσι ακόμα ένα «όπλο» στην φαρέτρα του.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Σπαντάτσιο, Βιεϊρίνια

Κέρκυρα (Χάβι Γκραθία): Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μίχος, Κοντοδήμος, Αγρίτης, Τσίγκας, Καλαντζής, Ιωάννου, Όσμαν, Γιάντσης, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Γραμμόζης, Μαζνόφ, Λόβιν.

Εργοτέλης και ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρόνται στη Κρήτη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεχάσουν τα άσχημα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής ( Κέρκυρα(2-1) και SKODA Ξάνθη(0-2) αντίστοιχα) και να γυρίσουν στα θετικά. Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει να αντιμετωπίσει τόσο προβλήματα τραυματισμών όσο και τιμωρημένους παίκτες. Το γεγονός αυτό είναι δυσάρεστο για τον Έλληνα τεχνικό ωστόσο θα πρέπει με αυτά τα δεδομένα να στήσει την ομάδα με σκοπό τη νίκη. Ο Σέρχιο Λεάλ είναι ο παίκτης που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Καραγεωργίου δεν υπολογίζει τους Γιοβάνοβιτς και Τζούνιορ, ο πρώτος λόγω συγκέντρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών και ο δεύτερος για την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε στο ματς με την Κέρκυρα.

Αρκετές και σημαντικές είναι οι απουσίες στο «στρατόπεδο» του ΠΑΣ Γιάννινα μετά Ντεμόλ εποχή. Οι Γιαννιώτες με υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιάννη Χρυσικόπουλο θα ταξιδέψουν στη Κρήτη χωρίς τον Μαμαντού Μπακαγιόκο, που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, τους, επίσης τραυματίες, Χρήστο Τζάνη και Ζαουάντ Ζαϊρί, αλλά και τον Ίσμαελ Μπουζίντ, που αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα. Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθη ο Κεϊτά που την...γλίτωσε με μόλις 1.000 ευρώ για το πειθαρχικό του παράπτωμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Πίρσον, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ολίσε
Keywords
Τυχαία Θέματα