Και τώρα…. Ηράκλειο

23:51 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την φετινή αγωνιστική περίοδο η ΑΕΚ έχει δείξει την ανωτερότητά της απέναντι σε όποιον αντίπαλο έχει βρεθεί στο δρόμο της και έχει φύγει νικήτρια. Έτσι και απέναντι στη ΓΕ Ηρακλείου η Ένωση επιθυμεί να πάρει τους βαθμούς της νίκης παρουσιάζοντας μια καλή εικόνα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής, στο κλειστό γήπεδο του «Μπάμπης Χολίδης» στο Μενίδι, λόγω της εξυπηρέτησης που έκανε η ΑΕΚ στους φιλοξενούμενους. Εκεί

οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δείξουν ακόμα πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα και να πάρουν το αποτέλεσμα που πρέπει.

Ο Ματθαίος Φορτούνας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και βλέπει όλους τους παίκτες του να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το τιμ περιμένει να δει στο γήπεδο αρκετό κόσμο, ο οποίος μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει καταλάβει την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για να ανέβει ξανά στα μεγάλα σαλόνια και βρίσκεται πάντα δίπλα τους, δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα