Διπλό και στο βάθος… Βιζούρα

23:55 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με ένα εύκολο διπλό από τη Νέα Σμύρνη θέλει να φύγει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στις 15:00 το μεσημέρι και θέλει λίγο πριν το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Βιζούρα να πάρει τη νίκη που θα την ανεβάσει ψυχολογικά, δείχνοντας τα καλά της στοιχεία και βελτιώνοντας τα όποια σημεία μπορεί να χρειάζεται. Άλλωστε ο Απόστολος Οικονόμου όλη την εβδομάδα έχει προετοιμάσει τα κορίτσια του και με την κάθε ευκαιρία τονίζει πως

παιχνίδι με παιχνίδι μοναδικός σκοπός είναι η νίκη, ώστε στο τέλος να φτάσουν στους στόχους τους, που δεν είναι άλλοι από τους τίτλους.

Το μοναδικό πρόβλημα του Ενωσίτη τεχνικού ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Πανιώνιο ακούει στο όνομα Μπογιάνα Ντόγκανιτς. Η Σέρβα ακραία αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι και αναμένεται να προφυλαχθεί, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμη για το παιχνίδι της Τρίτης. Από εκεί και πέρα όλες οι «κιτρινόμαυρες» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμες με πάθος και καλή εμφάνιση να πάρουν το διπλό με συνοπτικές διαδικασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα