Στη Γλυφάδα και με κόσμο η ΑΕΚ της καρδιάς

14:26 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το σκάνδαλο δεν πέρασε και η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θα υποδεχθεί το Σάββατο (26/10) τον Παναθηναϊκό κανονικά στο κλειστό της Γλυφάδας και με το λαό της στο πλευρό της.

Μετά όσα έγιναν χθες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έφτασαν όσο πιο ψηλά γινόταν, προκειμένου να βρουν το δίκιο τους. Οι Κοτσάτος, Αλεξίου έδωσαν μεγάλη μάχη ώστε να μην περάσει η... γραφειοκρατία και τελικά η ΑΕΚ

να παίξει με κόσμο αυτό το ματς. Από τη διοίκηση της Ενωσης είχαν ήδη κλείσει το γήπεδο του Μετς, όμως δεν άφησαν το θέμα... Πάλεψαν, έφτασαν «ψηλά» τις επαφές τους και τελικά δεν πέρασε το σκάνδαλο. Σήμερα ξαναπήγαν με κλιμάκιο ελέγχου στο κλειστό της Γλυφάδας και απλώς συμφωνήθηκε να λειτουργήσει μόνο η κεντρική εξέδρα (και όχι όλες οι θύρες στο υπόλοιπο γήπεδο) η οποία χωράει τουλάχιστον 1.500 οπαδούς. Μικρό το... κακό δηλαδή, από τη στιγμή που οι... γραφειοκράτες είχαν φτάσει αρχικά στο σημείο να αποκλείσουν όλο τον κόσμο της ΑΕΚ από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Απόφαση η οποία πήγαινε κόντρα στην κοινή απόφαση τεσσάρων υπουργών, οι οποίοι είχαν υπογράψει την παράταση των αδειών ως τις 31/12/13 όλες τις άδειες γηπέδων που είχαν εκδοθεί από το 2004 και μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα