Κοντράρουμε Μπαρτσελόνα και Σαουθάμπτον

14:01 25/10/2013 - Πηγή: AEK365


173. ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 1, 2.05
250. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΦΟΥΛΑΜ Χ2, 3.60/5.25
243. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ Χ2, 3.75/3.75

Καλό θα ήταν να παίζαμε συστηματάκι την τριαδούλα μας, αφού και οι τρεις επιλογές είναι με μεγάλες αποδόσεις. Εκτός κι αν βάλουμε κάτι ψηλά με "καρφωτή" την τριάδα και ότι πιάσουμε...

Με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε 5 εκτός έδρας ματς, το Αννόβερο παραμένει αήττητο στο γήπεδό του. Ολους τους βαθμούς

φέτος στο πρωτάθλημα τους έχει κατακτήσει στην έδρα του. Φιλοξενεί την Χόφενχαϊμ, η οποία εκτός έδρας έχει μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια και αυτή μόλις τη δεύτερη αγωνιστική. Σε υψηλά επίπεδα ο άσος.

Η Σαουθάμπτον δεν είναι η... Τσέλσι για να παίζεται τόσο χαμηλά ο άσος της. Η Φούλαμ σίγουρα δεν είναι η ομάδα - φόβητρο, αλλά προέρχεται από εμφατική εκτός έδρας νίκη με 1-4 στο ντέρμπι με την Κρύσταλ Πάλας και έχει καλή ψυχολογία. Ματς που αξίζει την κόντρα στο φαβορί.

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες απέναντι σε Οσασούνα και Μίλαν. Υποδέχεται την Ρεάλ στο μεγάλο ντέρμπι. Οι Μαδριλένοι έχουν την προϊστορία στο πλευρό τους, αφού πέρυσι απέσπασαν ισοπαλία 2-2 και πρόπερσι κέρδισαν με 2-1. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, θα προτιμήσω τα δύο σημεία στην κόντρα των γηπεδούχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα