Σε 45-60 μέρες η απόφαση για Άρη

13:53 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εξέτασε σήμερα το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για υπαγωγή στο άρθρο 99 και σύμφωνα με δημοσιεύματα η απόφαση αναμένεται σε δυο μήνες.
Ο δικηγόρος των Καστίγιο, Ντίκο, Φατί, Σανκαρέ ήταν παρών στην συνεδρίαση με τον Γιώργο Ζελελίδη να καταθέτει και να υποστηρίζει πως η υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99

είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουν οι πελάτες του τα χρήματα τους. Σημειώνεται πως η ΠΑΕ έχει έρθει σε διακανονισμό με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές.
Ο Φίλιππος Χατζηπεντσίδης κατέθεσε ως μάρτυρας σημειώνοντας πως "η εξυγίανση της ΠΑΕ και η έλευση επενδυτή περνούν μέσα από το άρθρο 99" ενώ ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε και ο Δημήτρης Ηλιάδης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τόνισε πως "αν μας δώσετε την ευκαιρία όλα θα πάνε καλά" και πρόσθεσε πως γίνονται συζητήσεις και για εύρεση επενδυτή για την ποδοσφαιρική ομάδα. "Έχουμε συζητήσεις με μεγάλους επενδυτικούς ομίλους. Υπάρχει εχεμύθεια. Θα προχωρήσουν αν μπούμε στο άρθρο 99", είπε στο δικαστήριο ο κ. Ηλιάδης, προσθέτοντας: "Το θέμα είναι να βρούμε επενδυτή για να γίνει ισχυρή η ΠΑΕ".
Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΜΑ, ο οποίος ανέφερε: "Η ομάδα έχει τεράστια δυναμική, πέρσι είχε τα λιγότερα έσοδα από ποτέ κι όμως άντεξε. Φέτος βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάει καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς, ώστε να έρθει ένας σοβαρός άνθρωπος και να μας βοηθήσει για την ανάπτυξη της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα