Στάση εργασίας σε ΣΚΑΙ-Ναυτεμπορική

21:05 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΪ καθώς είδαν τους μισθούς τους να κόβονται κι άλλο. Αύριο σε στάση προχωρούν και οι εργαζόμενοι στη Ναυτεμπορική, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κι αυτοί περικοπές:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ

και της ΕΤΙΤΑ διαμαρτυρόμενα για την επιχειρούμενη νέα μείωση αποδοχών των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών ραδιοφώνου και τηλεόρασης, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα « SKAI . GR », αποφάσισαν, κατ' εξουσιοδότηση και κατ' εντολή των Γενικών Συνελεύσεων, την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για σήμερα Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 από τις 15.00 έως τις 18.00.

Οι Διοικήσεις των Ενώσεων ζητούν επιτακτικά να μην πραγματοποιηθεί καμία μείωση αποδοχών των εργαζομένων στον ραδιοφωνικό και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα « SKAI . GR ».

Επίσης, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ, αποφάσισαν την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας από τις 15.00 έως τις 18.00 την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011, για να διεξαχθεί Συνέλευση των εργαζομένων συντακτών, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών τύπου στην εφημερίδα «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», προκειμένου να συζητηθούν οι επιχειρούμενες μειώσεις των αποδοχών τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα