Σοβαρά επεισόδια έγιναν στον Χολαργό, με αφορμή αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Χολαργό και Παπάγου

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στον Χολαργό έξω από το κλειστό Αντώνης Τρίτσης, με αφορμή αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Χολαργό και Παπάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 500 άτομα μαζεύτηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού, όπου έγιναν οι συμπλοκές, ενώ έπεσαν ακόμα και μολότοφ! Τα επεισόδια δεν μεταφέρθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, μέσα στο γήπεδο, φίλαθλοι είχαν ανάψει καπνογόνα και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, με αποτέλεσμα οι νεαροί αθλητές να είναι αδύνατοι να αγωνιστούν.

Το ματς του παιδικού

έγινε με μεγάλες δυσκολίες, ενώ το παιχνίδι του εφηβικού αναβλήθηκε. Η αστυνομία δήλωσε αδυναμία και οι γονείς των παιδιών ζήτησαν την αναβολή, αφού τα γεγονότα δεν είχαν να κάνουν με το μπάσκετ.

Η ομάδα του Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας τα όσα συνέβησαν:
"Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Χολαργού καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα που συνέβησαν στο κλειστό Γυμναστήριο Β«Αντώνης ΤρίτσηςΒ» την Τρίτη 13/12/2011, και είχαν αποτέλεσμα την μη τέλεση του αγώνα των εφηβικών ομάδων Κ.Ο.Χ. – Α.Σ. Παπάγου.

Εκφράζουμε την λύπη μας και δηλώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να μην επιτρέψουμε να μεταφερθούν στον χώρο μας οι αντιθέσεις και οι αντιπαλότητες που αντικειμενικά υφίστανται στην τοπική κοινωνία μας. Θα θέλαμε πάντως να σημειώσουμε ότι λόγω της

Keywords
Τυχαία Θέματα