Ρόμπεν: Ευεργετική η διακοπή για Μπάγερν

11:42 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων με τον Άριεν Ρόμπεν να υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη διακοπή θα είναι ευεργετική για την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Στους περισσότερους συμπαίκτες μου θα κάνει καλό να απομακρυνθούν για λίγες μέρες από την Μπάγερν Μονάχου και να βρεθούν με πρόσωπα διαφορετικά από αυτά με τα οποία συναναστρέφονται καθημερινά.

Θα αναπνεύσουν ένα διαφορετικό αέρα, έναν αέρα ανανέωσης, πριν επιστρέψουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου. Αυτό θα είναι ευεργετικό για όλους μας. Με την επιστροφή μας από τις εθνικές, όλοι μας θα εργαστούμε με περισσότερη όρεξη προκειμένου, αφενός να ξαναβρούμε τον ρυθμό που είχαμε πριν την διακοπή, αφετέρου να ολοκληρώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μόνο που με ανησυχεί είναι οι πιθανοί τραυματισμοί. Αν αποφύγουμε αυτό το πρόβλημα, η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη".
Τέλος, ο Ρόμπεν επανέλαβε πως στόχος της Μπάγερν Μονάχου είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα