Στα μεγάλα σαλόνια και τη νέα σεζόν

20:32 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

SCOTTISH PREMIER LEAGUE- 29η Αγωνιστική

Πάρτικ Θιστλ-Σεντ Τζόνστον 3-0
(3' Ντούλαν, 9' Μπαλατόνι, 65' Μπάνιγκαν)
Μέσα σε διάστημα έξι λεπτών, η Πάρτικ Θιστλ έβαλε δυο γκολ και μαζί τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση επί της Σεντ Τζόνστον που της εξασφαλίζει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη παρουσία της στη Scottish Premier League και την επόμενη σεζόν.

Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Κρις Ντούλαν άνοιξε το σκορ και στο 9' ο Κόνραντ Μπαλατόνι διπλασίασε τα τέρματα της Πάρτικ Θιστλ. Στο 65ο λεπτό ο Στιούαρτ Μπάνιγκαν διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Χάμιλτον-Ρος Κάουντι 2-2
(2' Σκότλαντ, 18' Ίμρι/ 29' Κουράν, 72' Γκάρντιν)
Για 5η σερί αγωνιστική η Ρος Κάουντι παρέμεινε αήττητη, παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 στο πρώτο 20λεπτο από τη Χάμιλτον. Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Τζέισον Σκότλαντ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και στο 18' ο Ντάγκι Ίμρι έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στη Χάμιλτον που έψαχνε τη πρώτη της νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές.
Ωστόσο, αυτή δεν ήρθε αφού η Ρος Κάουντι αρχικά μείωσε με κεφαλιά του Κρεγκ Κουράν στο 29' και στο 72ο λεπτό ο Μάικλ Γκάρντιν ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Κιλμάρνοκ-Σεντ Μίρεν 1-0
(87' Μίλερ)
Ζορίστηκε η Κιλμάρνοκ για να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Σεντ Μίρεν, αλλά τελικά τα κατάφερε με γκολ του Λι Μίλερ στο 87ο λεπτό. Έτσι η Κιλμάρνοκ παρέμεινε αήττητη για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα