Το καμάρι της Ευρυτανίας Γιάννης Βιδάλης

18:41 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στην εξαιρετική - έως τώρα - παρουσία του Γιάννη Βιδάλη με την φανέλα της ΑΕΚ Κ20, την συμμετοχή του στην Εθνική Νέων και το πρώτο του παιχνίδι με την ΑΕΚ στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αναφέρεται δημοσίευμα ιστοσελίδας της Ευρυτανίας.

Ο Γιάννης Βιδάλης αμυντικός της ΑΕΚ Κ20 κατάγεται από τον Νομό και το evrytaniasport.blogspot.gr

έκανε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στον δεξιό οπισθοφύλακα της Ένωσης.

"Μια από τις «ελπίδες» του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχει Ευρυτανικές «ρίζες». Ο 17χρονος Γιάννης Βιδάλης(Γεννημένος στις 1/6/1997) ανήκει στην ΑΕΚ, αγωνίζεται με την ομάδα νέων(Κ20) υπό τις οδηγίες του σπουδαίου παλαίμαχου άσου Στέλιου Μανωλά, έχοντας καταγωγή από τον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας(Ο πατέρας του είναι από την Τήνο). Μάλιστα επισκέπτεται συχνά τον τόπο καταγωγής του.

Ο ταλαντούχος αμυντικός(Μαθητής της Γ΄ Λυκείου στο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης) είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής νέων Κ18, κάνοντας με αυτήν πολύ καλές εμφανίσεις. Πρόσφατα αγωνίστηκε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο διεθνές τουρνουά Valentin Granatkin στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου η Εθνική μας είχε απολογισμό 3 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα(13η θέση). Ομοσπονδιακός προπονητής σε αυτήν την κατηγορία είναι ο παλαιός αρχηγός του Παναθηναϊκού Γιάννης Γκούμας.¨

Με την ΑΕΚ αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αήττητοι στην 1η θέση του πρωταθλήματος νέων Κ20 της Football League και περιμένουν πλέον τους αγώνες play off.
Ο Βιδάλης έχει κάνει ντεμπούτο με την μεγάλη ΑΕΚ του Τραϊανού Δέλλα τον περασμένο Μάιο στην Γ΄ Εθνική στο 3-1 επί του Πανναξιακού, βγάζοντας μάλιστα και ασίστ και έχοντας εξαιρετική παρουσία. Αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, παίρνοντας μεταγραφή από την Μεταμόρφωση, στην οποία ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα