Κατέρρευσε η ΑΕΚ

18:16 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έδειξε ένα κουρασμένο πρόσωπο από τη συνεχόμενη υπερπροσπάθεια σε σημαντικούς αγώνες κι έτσι δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλό στο ματς στη Νέα Κίου. Συγκεκριμένα, η Ένωση για την 21η και προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ηττήθηκε με 30-17 από τον Διομήδη Άργους, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το ματς

Αν και η ΑΕΚ προηγήθηκε

με γκολ του Μπακαούκα αμέσως μετά το ξεκίνημα της αναμέτρησης, στη συνέχεια παρουσίασε κάποια κενά στην άμυνα, που έδωσαν το δικαίωμα στον Διομήδη να κάνει ένα σερί και να παίρνει προβάδισμα (6-1). Η Ένωση έπειτα προσπάθησε να βελτιωθεί σε άμυνα κι επίθεση κι έτσι μείωσε ακόμα και στα 3 γκολ (8-5), διαφορά που δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι γηπεδούχοι πήραν ξανά διαφορά 5 γκολ (10-5).
Άσχημο ξεκίνημα πραγματοποίησε η Ένωση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Έτσι, η ομάδα του Άργους βρήκε τους χώρους για να κάνει ένα σερί 7-0 (15-5) και να ξεφύγει αρκετά στο σκορ. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να αντιδράσει, αφού έδειξε να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα σε άμυνα κι επίθεση και τελικά η διαφορά των γκολ ανέβηκε περισσότερο (22-9),με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα στο κλειστό της Νέα Κίου με 30-17.

Keywords
Τυχαία Θέματα