Στα γραφεία της ΠΑΕ αυτή τη στιγμή ο Δέλλας!

16:37 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, στα Σπάτα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Τραϊανός Δέλλας. Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το aek365, στο χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ συζητήθηκε το ζήτημα του προπονητή, έπεσαν στο τραπέζι αρκετά ονόματα (Ελλήνων και ξένων τεχνικών), όμως τα μέλη του κατέληξαν στην απόφαση ότι η ιδανική περίπτωση για την ομάδα τη δεδομένη στιγμή είναι αυτή του «Κολοσσού».


Ο Δέλλας είχε προ ημερών μια

επαφή με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, στην οποία είχαν συμφωνήσει μέχρι το τέλος του μηνός να συναντηθούν από κοντά, προκειμένου να ρυθμίσουν το ζήτημα των οφειλών της ΠΑΕ προς τον -παίκτη- Τράι. Ωστόσο, έπειτα από την χθεσινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας (το οποίο εξουσιοδότησε τον επικεφαλής του να προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Δέλλα), ο Δημητρέλος αποφάσισε να καλέσει άμεσα (δηλαδή, σήμερα) τον «Κολοσσό» σε συνάντηση, ώστε να του μεταφέρει και την επιθυμία της διοίκησης να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.


Ευχή και ελπίδα της διοίκησης είναι να αποδεχθεί ο «Τράι» την θέση του προπονητή της ομάδας, καθώς η πίστη της είναι ότι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ομάδα να τοποθετήσει στην τεχνική ηγεσία έναν άνθρωπο που έχει το εκτόπισμα και την προσωπικότητα για να «τρέξει» το πλάνο με νεαρούς ποδοσφαιριστές, μεταδίδοντάς τους την τιμή αλλά την ευθύνη να είναι κανείς ποδοσφαιριστής μιας μεγάλης ομάδας όπως η ΑΕΚ. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ πιστεύουν ότι ο «Κολοσσός» έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε έναν καλό προπονητή, αλλά και διεθνές κύρος που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.


Ωστόσο, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο aek365, αν ο Δέλλας παρουσιαστεί αρνητικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, θα του προταθεί να αναλάβει τη θέση του δεύτερου προπονητή και να αναζητήσουν από κοινού με τη διοίκηση τον πρώτο (πιθανότατα από την αγορά του εξωτερικού)...

Keywords
Τυχαία Θέματα