Στα άκρα η κόντρα Κόουλμαν-ΑΕΛ

09:46 23/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η Λάρισα προσέφυγε πριν από λίγες μέρες στην FIFA καταγγέλλοντας πως ο Κρις Κόουλμαν έφυγε από την ΑΕΛ για να πάει να εργαστεί στην Εθνική Ουαλίας και τώρα ήταν σειρά του Ουαλού τεχνικού να προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ζητώντας τα χρήματα που του οφείλονται.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Ουαλίας, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ουαλίας τόνισε: "Οι παίκτες ήταν απλήρωτοι για οκτώ μήνες και

κάτι ανάλογο συνέβαινε και με μερικά στελέχη του επιτελείου μου. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις έτσι. Πληρώθηκα κανονικά τον πρώτο μήνα, αλλά στην συνέχεια ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσαν στην διοίκηση ήταν να δίνουν λίγα χρήματα για να σε κρατήσουν και όχι για να σε πληρώσουν κανονικά. Μίλησα με τον πρόεδρο αρκετά πριν τα Χριστούγεννα και του είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Του είπα... κράτα τα χρήματα, δεν τα θέλω, απλά άσε με να φύγω. Θα φύγω και θα δουλέψω κάπου αλλού, γιατί δεν μπορώ να δουλεύω για το τίποτα... και αυτό ήταν. Αλλά όταν το θέμα έφτασε στην λύση του συμβολαίου, προέκυψε πρόβλημα και έτσι καταφεύγω στην FIFA. Το πρόβλημα δεν έχει σχέση με την Ομοσπονδία της Ουαλίας, είναι μεταξύ της ομάδας και εμένα. Παραβίασαν το συμβόλαιο, μου κατέβαλαν μόνο έναν από τους επτά μισθούς. Και ποτέ δεν έφυγα για να αναλάβω την Εθνική, ήταν συμπτωματική εξέλιξη".

Keywords
Τυχαία Θέματα