Η ευθύνη όλων για την ΑΕΚ

09:46 23/1/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για θεμέλιο ευθύνης κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία τονίζει την παρουσία Νοτιά στη συνάντηση - πρωτοβουλία του Μιχάλη Τροχανά την Κυριακή. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ τονίζεται: "...Ανεξάρτητα από το τι μέλλει γενέσθαι και αν τελικά το σχέδιο Τροχανά φέρει αποτελέσματα, θα αποτελέσει τεράστια κατάκτηση μόνο το να καθίσουν εκ νέου στο ίδιο τραπέζι τα «βαριά χαρτιά» της Ενωσης. Θα αποτελέσει από μόνο του τεράστια είδηση το πρωί της Κυριακής να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι στα Σπάτα οι βασικοί συντελεστές της ομάδας του 2004 Παππάς, Νοτιάς, Νικολαΐδης, Κανελλόπουλος, σημαίνουσες προσωπικότητες

της ΑΕΚ όπως οι Παπαϊωάννου, Μανωλάς και η διαχρονική ελπίδα των ΑΕΚτζήδων, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αν ανταποκριθούν στο προσκλητήριο σωτηρίας του συλλόγου οι παραπάνω ετερόκλητες και με εκ διαμέτρου διαφορετικά προσωπικά συμφέροντα δυνάμεις, αυτό θα αποτελέσει επιτυχία. Το αν θα αποφασίσουν και αν θα καταφέρουν επιτέλους να αναλάβουν το βάρος των πρότερων και μελλοντικών ευθυνών τους κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Ωστόσο, η διάθεση και μόνο να συστρατευθούν για τον κοινό σκοπό θα μπορούσε να αποτελέσει την απαρχή της «κιτρινόμαυρης» αναγέννησης. ολύ ζεστά φαίνεται πως εξετάζει την πρόταση του Μιχάλη Τροχανά και ο Νίκος Νοτιάς. Αλλωστε ο εκ των μετόχων της ΑΕΚ ήταν από τους πρώτους που είχαν προτείνει να καθίσει εκ νέου η ομάδα του 2004 στο ίδιο τραπέζι, τονίζοντας πως μόνο όλοι μαζί μπορούν να βγάλουν την Ενωση από το αδιέξοδο.

Μάλιστα, ο Νοτιάς φέρεται να ενημέρωσε τον Αδαμίδη πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στο κυριακάτικο ραντεβού.

Αν οι προθέσεις του Νοτιά επιβεβαιωθούν, θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον και η στάση που θα τηρήσει ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος βρίσκεται επίσης εκτάς Ελλάδας, αλλά και ο Μελισσανίδης, που μέχρι στιγμής κρατά αποστάσεις".

SPORTDAY

Η παρουσία του Νίκου Νοτιά στη συνάντηση της Κυριακής είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της τονίζοντας, ότι "ο Νοτιάς αναμένεται να ανταποκριθεί στην πρόσκληση Τροχανά, καθώς είναι ο μόνος... εγκλωβισμένος μέτοχος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει λάβει την πρόσκληση και προτίθεται να ανταποκριθεί. Άλλωστε είχε και ο ίδιος επιδιώξει (ανεπιτυχώς) να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι τα μέλη της ομάδας που ανέλαβε την «Ένωση» το 2004 και παραμένει ο τελευταίος εξ αυτών με τόσο μεγάλο μερίδιο μετοχών. Ο Χιώτης επιχειρηματίας δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει να χρηματοδοτεί μόνος του την ΠΑΕ κι ελπίζει να βρει συμπαραστάτες.

Ήδη θετικά στην πρόσκληση για τη συνάντηση έχει απαντήσει ο Τάκης Κανελλόπουλος, ο Παντελής Αθηνής θα εμφανιστεί επίσης, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται να βλέπει με καλό μάτι το ραντεβού. Στην ΑΕΚ ελπίζουν να έχουν θετική απάντηση και από τους Μελισσανίδη, Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα, που έχουν ενημερωθεί σχετικά, αλλά ακόμη δεν έχουν κάνει σαφείς τις προθέσεις τους". Όσον αφορά τα αγωνιστικά η SD τονίζει για την αποχώρηση του Καράμπελα κι όχι μόνο: " Εντός της ημέρ

Keywords
Τυχαία Θέματα