«Σπρώξιμο» και με Πιερικό

19:16 21/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Κουτσιαύτης βοήθησε στα μέγιστα τον Ολυμπιακό προκειμένου να ανοίξει το σκορ κόντρα στον Πιερικό. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 3-1 την ομάδα της Κατερίνης ωστόσο κατάφεραν πάρουν κεφάλι στο σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι που είδε ο διαιτητής την ώρα που ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σκούρα. Ο Μόνχε ανατράπηκε πάνω στη γραμμή αλλά ο Κουτσιαύτης έδειξε την άσπρη βούλα.

Αρκετές οι διακοπές στο ματς εξαιτίας της

ρίψης των αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές συγκεντρώθηκαν δύο φορές στο ημικύκλιο προκειμένου να διακόψουν την αναμέτρηση κάτι που σε άλλη περίπτωση θα είχε γίνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις ομάδες να παίξουν το επιθυμητό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και προσπάθησε να σκοράρει νωρίς ωστόσο οι αμυντικοί του Πιερικού κατάφεραν να κόψουν τις επιθέσεις. Η ομάδα της Κατερίνης προσπαθούσε να «χτυπήσει» στη κόντρα και είχε κάποιες καλές στιγμές.

Φτάνουμε στο 29' και ο Ιντζόγλου ανατρέπει τον Μόνχε πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής με τον κύριο Κουτσιαύτη να δείχνει, λανθασμένα, την άσπρη βούλα. Οι αμυντικοί του Πιερικού διαμαρτυρήθηκαν δίκαια στον ρέφερι ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε. Ο Πάντελιτς άνοιξε το σκορ από τα έντεκα βήματα.

Οι κόντρα επιθέσεις του Πιερικού τελικά έπιασαν τόπο στο 36'. Η στημένη μπάλα καταλήγει στον Ιντζόγλου ο οποίος την τσιμπάει και εκείνη καταλήγει στον Ελευθεριάδη, ο νεαρός μέσος σκοράρει με κοντινή κεφαλιά και ισοφαρίζει.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα με σκόρερ τον Πάντελιτς στο 45'+1' μέσα από την μεγάλη περιοχή ύστερα από πάσα του Μόνχε.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πιο ήρεμο το δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να μην πιέζουν τόσο έντονα τις εκατέρωθεν πλευρές. Ο Ολυμπιακός κυκλοφορούσε τη μπάλα και ο Πιερικός συνέχιζε να επιτίθεται με αντεπιθέσεις.

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ήρθε στο 54' και πάλι από στημένη φάση. Το κόρνερ εκτελέστηκε και έφτασε στον Κοντέων ο οποίος με κεφαλιά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει αφού είδε τον Γέστε να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο 70' τελείωσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να κάνει το 3-1 με τον Αμπντούν. Ο Γέστε έβγαλε κάθετη πάσα στη πλάτη της άμυνας του Πιερικού και ο Αλγερινός μέσος με πλασέ έκανε δύο την διαφορά τερμάτων.

Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Πιερικό και τον Ολυμπιακό απλώς να κυκλοφορούν την μπάλα στον χώρο του κέντρου. Το ματς έληξε και ο Ολυμπιακός πήρε σχετικά εύκολα το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Πουρσανίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Ιντζόγλου, Τόσκας, Κοντέων, Ελευθεριάδης (77' Πουρτουλίδης), Πέντα, Μπλαζέφσκι (90'+1' Τσικαδέρης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Ερνέστο Βαλβέρδε): Δασκαλάκης, Μοδέστο, Παπαδόπουος, Παπάζογλου, Μαρκάνο (37' Ποτουρίδης), Ιμπαγάσα (46' Τοροσίδης), Ορμπάιθ, Μόνχε, Γέστε

Keywords
Τυχαία Θέματα