Με Φούντα στην Καλαμάτα!

18:36 21/12/2011 - Πηγή: AEK365

Οι απουσίες και πάλι αρκετές για την ΑΕΚ για το αυριανό ματς στην Καλαμάτα για την 4η φάση στο Κύπελλο Ελλάδος. Ωστόσο, ο Νίκος Κωστένογλου όσο μπορεί θα παρατάξει βασικά στελέχη για να «κλειδώσει» την πρόκριση της Ενωσης στην επόμενη φάση. Πάντως, ο «Κωστέ» ετοιμάζει και αρκετές εκπλήξεις, οι οποίες φάνηκαν και στην σημερινή δοκιμή 11αδας στην προπόνηση στα Σπάτα.

Ο «Κωστέ» έβαλε στα αμυντικά χαφ

τον Αντώνη Ρίκκα, με τον 16χρονο Ταξιάρχη Φούντα που ακόμα δεν έχει παίξει επίσημο ματς με την ΑΕΚ και αν αγωνιστεί θα ντεμπουτάρει. Στην άμυνα μπροστά από τον Γιάννη Αραμπατζή, έπαιξαν δεξιά ο Ανέστης Αργυρίου και αριστερά ο Νίκος Καράμπελας, ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Κώστας Μανωλάς και ο Χουάν Κάλα. Δεξιά στην επίθεση ήταν ο Στιβ Μπέλεκ, αριστερά ο Χοσέ Κάρλος και πίσω από τον Δημήτρη Σιαλμά ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο Κωστένογλου έκανε και δύο αλλαγές σε κάποια στιγμή της δοκιμής. Ο Γεωργέας πήρε την θέση του Φούντα και ο Μπερνς του Κάρλος. Πάντως, ο «Φούλης» δεν είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει το ματς και θα μπει αν κριθεί αναγκαίο…

Keywords
Τυχαία Θέματα