Σπανός: Λάθος του Δώνη αλλά τον στηρίζω

11:50 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου συνεχίζει κανονικά ο Γιώργος Δώνης μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Σπανό με τους δυο άντρες να συζητάνε τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με την Skoda Ξάνθη και τον πρόεδρο του Ατρομήτου να εκφράζει την στήριξη και την αγάπη του προς τον Έλληνα τεχνικό αν και έκρινε ως λάθος την στάση του μετά το παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του στο NOVASPORTS

FM 94.6, ο Σπανός μίλησε για
-τους λόγους που αντέδρασε ο Γιώργος Δώνης μετά το ματς με την Ξάνθη: "Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως βγήκαν προς τα έξω. Ήταν μια τραγική εμφάνιση, που προκάλεσε μια δική μου ομιλία στο ημίχρονο προς τους παίκτες. Όταν τελείωσε τις οδηγίες προς τους παίκτες ο προπονητής, πήρα τον λόγο και τους είπα κάποια πράγματα. Αυτή η κίνηση μου ίσως στεναχώρησε λίγο τον Γιώργο. Πιστεύω όμως πως ό,τι είπε τα είπε εν θερμώ και αφότου μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή, όλες οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν και συνεχίζουμε για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει σαν ομάδα".

-τους λόγους που αποφάσισε να κατέβει στα αποδυτήρια: "Με πείραξε ο τρόπος που μπήκαμε στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κερδίσαμε ούτε μια μονομαχία από τον αντίπαλο. Η εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική. Μπήκαμε στο γήπεδο να κάνουμε διακοπές, απλώς για να συμμετέχουμε σε ένα παιχνίδι. Η ομάδα ήταν εντελώς απούσα από το συγκεκριμένο ματς και δεν έχει καμία δικαιολογία για να εμφανιστεί έτσι άνευρη. Ήταν σε πολύ κακή κατάσταση".

-το αν έχει ξαναπαρέμβει στη διάρκεια αγώνα: "Το έχω ξανακάνει και σε άλλες εποχές, επί Παράσχου αλλά και επί Δώνη. Κάποιες φορές μετά από αυτό αλλάζει η εικόνα της ομάδας, κάποιες φορές δεν αλλάζει. Είμαι ο μοναδικός προέδρος που έχει κατέβει στα αποδυτήρια της ομάδας; Αν ήμασταν στην Αγγλία ή την Ισπανία θα ήταν πρωτοφανές, αλλά στην Ελλάδα είμαστε. Όταν βλέπω πως δεν γίνονται οι ανάλογες προσπάθειες από τους παίκτες, αντιδρώ. Δέχομαι την ήττα, αλλά όχι την ήττα χωρίς προσπάθεια. Έχω δώσει συγχαρητήρια σε ήττα, ακόμη και πριμ. Δεν μίλησα με ακραίο τρόπο, ούτε προσέβαλα τους παίκτες. Απλώς ήθελα να τους ξυπνήσω. Ο πρόεδρος δεν είναι μόνο για να επιβραβεύει μετά από ένα καλό αποτέλεσμα. Από την στιγμή που υπάρχουν εμφανίσεις που προσβάλουν την ομάδα και υποτιμούν τους παίκτες και την προσπάθεια που έχουν κάνει, θεώρησα πως έπρεπε να τους πω κάποια πράγματα. Και αν δω πάλι εμφανίσεις που προσβάλουν την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας, θα το ξανακάνω".

-την αντίδραση του Δώνη μετά το ματς: "Ήταν άστοχες οι δηλώσεις που έκανε μετά το ματς και άφησε ένα παράθυρο αποχώρησης. Θα μπορούσαμε να το είχαμε λύσει μεταξύ μας. Υπάρχουν διαφωνίες σε όλες τις οικογένειες. Εμείς έχουμε δείξει ότι στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε τον Γιώργο Δώνη. Το κάναμε ακόμη και μετά από σερί άτυχων αποτελεσμάτων. Ένας προπονητής πρέπει να κοιτά και σε τι συνθήκες δουλεύει. Και εμείς μπορεί να δεχόμαστε κάποια πράγματα που να μην μας αρέσουν. Η ζωή είναι ισορροπίες. Κάποιες φορές κάνουμε ένα βήμα μπροστά και κάποιες ένα πίσω. Δεν έ

Keywords
Τυχαία Θέματα