Ομπράντοβιτς: Χρειαζόμαστε μία καλή εμφάνιση

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάρτη (30/11, 22:00GR) την ΚΚ Ζάγκρεμπ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται μία καλή εμφάνιση ώστε να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από την Καβάλα.

"Χρειαζόμαστε ένα καλό παιχνίδι και

να παίξουμε για ολόκληρο το σαραντάλεπτο της αναμέτρησης", τόνισε αρχικά ο Ζοτς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ΚΚ Ζάγκρεμπ:

"Η ΚΚ Ζάγκρεμπ θα παίξει πολύ καλύτερα από ό,τι στον πρώτο γύρο και σε σύγκριση με το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, στο Ζάγκρεμπ. Έχουν καλούς παίκτες, με εμπειρία και βρίσκονται σε φόρμα. Στην Ευρωλίγκα έχουν δύο θετικά αποτελέσματα, ενώ στην Αδριατική Λίγκα έχουν χάσει μόνο στον τελευταίο αγώνα τους, με αντίπαλο τη Ραντίνσκι, με μόλις δύο πόντους".

Κλείνοντας ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε: "Θα πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας και τα σαράντα λεπτά".

Δηλώσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε και ο Στίβεν Σμιθ: "Γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα από αυτήν που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, στην Κροατία. Το γεγονός ότι κερδίσαμε αρκετά εύκολα στο Ζάγκρεμπ είναι κάτι που έχουμε ήδη ξεχάσει. Έχουν προσθέσει κι έναν παίκτη και δείχνουν να παίζουν πολύ καλύτερα, είναι πλέον πιο αποτελεσματικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα