Σώθηκε στις καθυστερήσεις

16:06 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LAGUE-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Σεντ Τζέιμς Παρκ
Στο 1-1 έμειναν Νιούκαστλ και Σάντερλαντ, με τις καρακάξες να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Σάντερλαντ ξεκίνησε πιο δυνατά και αφού απείλησε στο 15' με τον Λάρσον να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, μετά από πάσα του Σεσενιό πήρε προβάδισμα στο 24'. Ο Μπέντνερ τροφοδότησε τον Γκάρντερ, ο οποίος ανατράπηκε από τον Γουίλιαμσον

και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Μπέντνερ νίκησε τον Κρουλ από τα 11 βήματα, κάνοντας το 0-1 για τις «μαύρες γάτες».
Η Σάντερλαντ έχασε καλή ευκαιρία στο 32' όμως το σουτ του Λάρσον από την μικρή περιοχή βρήκε τον Κρουλ σε ετοιμότητα.
Η Νιουκάστλ απείλησε στο 39' με τον Κολοτσίνι να πιάνει την κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Καμπάιγ και τον Μινιολέ να διώχνει σε νέο κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 45', όμως η κεφαλιά του Ντεμπά Μπα μετά από το κόρνερ του Τέιλορ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μινολέ και το 0-1 παρέμεινε.
Η Σάντερλαντ έμεινε με 10 πάικτες στο 58ο λεπτό, λόγω αποβολής του Σεσενιό και στη συνέχεια η Νιούκαστλ πίεσε και είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία στο 82' καθώς ο Αμεόμπι κέρδισε πέναλτι από τον Κάμπελ.
Ωστόσο ο Μινιολέ απέκρουσε το πέναλτι του Μπα. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις τυ αγώνα ο Σόλα Αμεόμπι με κοντινό πλασέ μετά από μπαλιά του Καμπάιγ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γουίλιαμσον, Σίμπσον, Κολοτσίνι, Σαντόν (46' Μπεν Αρφά), Τέιλορ (89' Λόβενγκραντς), Καμπάιγ, Τιοτέ, Γκουτιέρες, Ντεμπά Μπα, Παπίς Σισέ (72' Αμεόμπι).
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Μπάρτσλεϊ, Ο' Σι, Τέρνερ, Ρίτσαρντσον (85' Μπριντζ), Λάρσον (74' Κόλμπακ), Κάτερμολ, Γκάρντερ, Μακ Λιν, Σεσενιό, Μπέντνερ (72' Κάμπελ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα