«Έμφραγμα» για Βιγιαρεάλ

15:01 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Ρομαρέδα»
Μεγάλη ευκαιρία να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού έχασε η Βιγιαρεάλ, αφού ηττήθηκε με 2-1 από την ουραγό Σαραγόσα στην αναμέτρηση του «Ρομαρέδα» για την 26η Αγωνιστική της Ισπανίας μένοντας στους είκοσι επτά βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έφθασαν τους δεκαοκτώ

βαθμούς. Τα «κίτρινα υποβρύχια» πήραν προβάδισμα στο 16' όταν Κάνι και Καμούνας συνδυάστηκαν όμορφα και ο δεύτερος τροφοδότησε τον Μαρτινούτσιο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ρομπέρτο. Η Βιγιαρεάλ είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 στο 57' όταν ο Σένα τροφοδότησε τον Νιλμάρ, αλλά ο Βραζιλιάνος σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Ρομπέρτο από την μικρή περιοχή. Η Σαραγόσα ισοφάρισε στο 85' όταν ο Απόνιο με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Λουίς Γκαρσία, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ. Οι γηπεδούχοι πήραν την σπουδαία νίκη στο 90+3' όταν ο Άμπραχαμ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά για τον Μινέρο, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Άλβαρεθ, Λάνζαρο (41' Ντα Σίλβα), Παρέδες, Ομπράντοβιτς (58' Ορτίθ), Απόνιο, Μινέρο, Λαφίτα (46' Οριόλ), Λουίς Γκαρσία, Άμπραχαμ, Αράντα.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Άνχελ, Γκονζάλο, Θαπάτα, Κόστα, Μπρούνο, Σένα, Μπόρχα Βαλέρο, Καμούνας (83' Μαρτσένα), Μαρτινούτσιο (59'Κάνι), Νιλμάρ (75' Χοσελού).

Keywords
Τυχαία Θέματα