Στην κορυφή η ΑΕΚ!

15:41 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στόχος ήταν η κατάκτηση μεταλλίων και διακρίσεων και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος για τους αθλητές της ομάδας στίβου της ΑΕΚ, οι οποίοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, που πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή στο ομαδικό γυναικών. Και στα ατομικά όμως υπήρξε ανάλογη συνέχεια, με την Τίνα Κεφαλά να βρίσκεται στην πρώτη θέση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και την Ελένη Θεοδωρακοπούλου

να ακολουθεί στην 4η. Έπειτα η Φωτεινή Δαγκλή βρέθηκε στην 6η θέση, ενώ η Μαριλένα Σοφοκλέους κατέκτησε την 9η θέση.

Και στους άνδρες, όμως ο Γιώργος Καραβίδας εμφανίστηκε εξαιρετικός και κατάφερε να καταλάβει την 4η θέση, αν και βρέθηκε μια ανάσα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Αυτό όμως δεν απογοητεύει τον έμπειρο αθλητή, ο οποίος θα συνεχίσει με μεγαλύτερη όρεξη και πάθος για να φέρει νέες επιτυχίες στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα και οι Νέοι της Ένωσης έδειξαν μεγάλο πάθος και με εξαιρετικές εμφανίσεις βρέθηκαν στην πρώτη θέση του ομαδικού με συγκομιδή 53 βαθμών. Ενώ στο ατομικό ο Γκελαούζος κατέκτησε την 2η θέση με τους Μούτσο και Χατζάκη να βρίσκονται στην 12η και 30η θέση, αντίστοιχα.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης για την ΑΕΚ δεν αποτελεί κάποια έκπληξη, αφού η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, γνωρίζοντας πως αγωνίζονται σε έναν σύλλογο που κυνηγά μόνο διακρίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα