Σόουζα: Απογοητευμένος, αλλά περήφανος

12:11 11/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η πορεία της Βασιλείας στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε στο "Ντραγκάο" του Οπόρτο με τον Πάουλο Σόουζα να σημειώνει πως αισθάνεται απογοητευμένος για το 4-0 από τη Πόρτο, αλλά υπερήφανος για τη πορεία της πρωταθλήτριας Ελβετίας.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός της Βασιλείας τόνισε: "Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά περήφανος για τη πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήμασταν στα καλύτερά μας, αλλά η Πόρτο ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς. Θέλω να συγχαρώ τον συνάδελφό μου, την ομάδα του και τον σύλλογο. Η Πόρτο

έχει πολλή ποιότητα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν τα καταφέραμε και ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Τώρα θέλουμε να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν όπως πρέπει, για να είμαστε εδώ και του χρόνου".
Στη συνέχεια, ο Πάουλο Σόουζα δήλωσε: "Δεν καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα γιατί πίεζαν πολύ καλά. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και μου αρέσει η ομάδα μου να παίζει με ένταση. Δεν ήμασταν στα καλύτερα μας σε κανένα παιχνίδι, όπως τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Αν ήμασταν, αυτό το αποτέλεσμα δεν θα είχε έρθει. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, σε κανέναν δεν αρέσει άλλωστε να χάνει. Δουλεύουμε για να κερδίζουμε, αλλά σήμερα ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα