Λοπετέγκι: Η Πόρτο αξίζει την επιτυχία

12:04 11/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Πόρτο κέρδισε 4-0 τη Βασιλεία και προκρίθηκε στη προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γιουλέν Λοπετέγκι να σημειώνει πως η πορτογαλική ομάδα έχει μεγάλη φιλοδοξία και αξίζει αυτή την επιτυχία.
Σε δηλώσεις ο Ισπανός τεχνικός της Πόρτο τόνισε: «Δεν είναι εύκολο να κάνουμε ότι κάναμε απόψε. Η Βασιλεία έκανε σπουδαίο τουρνουά και το παιχνίδι δεν ήταν ποτέ εύκολο. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη φιλοδοξία, αξίζει την επιτυχία και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».
Για τον Ντανίλο είπε: «Η κατάσταση με τον Ντανίλο ήταν δραματική, αλλά επανήλθε

στις αισθήσεις του στο δρόμο για το νοσοκομείο και φαίνεται να είναι ΟΚ. Η νίκη είναι για εκείνον. Δουλέψαμε σκληρά για να κερδίσουμε απόψε και είμαι περήφανος για τα παιδιά».
Για τη συνέχεια της Πόρτο στη διοργάνωση, ο Λοπετέγκι σημείωσε: «Δεν σκεφτόμαστε τον αντίπαλό μας. Η ομάδα θα συνεχίσει με την ίδια φιλοδοξία. Οι παίκτες προπονούνται πολύ σκληρά με πραγματικό πάθος για τη νίκη. Πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι που έφτασαν ως εδώ, αλλά συνέχισαν να πιστεύουν και βήμα-βήμα ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Αντιδράσαμε στον τρόπο που έπαιξαν απέναντί μας, επιτεθήκαμε από τις πτέρυγες και από τον άξονα. Με τον Ντανίλο τραυματία, χάσαμε βάθος στα άκρα, αλλά βρήκαμε λύση να το αντιμετωπίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα