Γκουαρντιόλα: Πρέπει να κερδίσουμε

11:33 11/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στη ρεβάνς του 0-0, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να υπογραμμίζει πως η νταμπλούχος Γερμανία πρέπει να κερδίσει για να πάρει τη πρόκριση ενώ σημείωσε πως δεν έχει εξασκήσει τους παίκτες του στα πέναλτι.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Είμαι πολύ αισιόδοξος. Πάντα έλεγα ότι θα κερδίζαμε τη πρόκριση και χαίρομαι που αυτό το συναίσθημα δεν έχει αλλάξει. Η Σαχτάρ είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα. Έχουν παίκτες που θα μπορούσαν

να παίζουν στη Γερμανία και αν η Σαχτάρ έπαιζε στη Bundesliga θα ήταν από τα φαβορί για τον τίτλο. Το στιλ παιχνιδιού τους, με γρήγορες αντεπιθέσεις και μεγάλη ατομική ποιότητα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό".
Για τις προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Όταν ήμουν στη Μπαρτσελόνα παίξαμε εναντίον τους αρκετές φορές και μόνο μια φορά κερδίσαμε καθαρά. Έχουν ακόμη τον ίδιο προπονητή και πολλούς παίκτες από τότε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση μας στο πρώτο παιχνίδι, γιατί γνωρίζω τη ποιότητα του αντιπάλου μας. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να κάνουν παραπάνω από μια φάση".
Στο τέλος, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Πρέπει να κερδίσουμε. Το ξέρουμε αυτό. Η ήττα σημαίνει και αποκλεισμός, όπως και η ισοπαλία με γκολ. Η Σαχτάρ είναι δυνατή ομάδα και αξίζει να προκριθεί στα προημιτελικά, όμως, δυστυχώς μόνο ένας από εμάς μπορεί να προκριθεί. Και δεν έχουμε εξασκηθεί στα πέναλτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα