Σόου Τζόρβα στην Τούμπα

17:02 8/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 14η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Κύζας

Γκέλα ολκής για τον ΠΑΟΚ που έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα και απομακρύνθηκε

ακόμα περισσότερο από την κορυφή. Το ματς εξελίχθηκε σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και σόου του Τζόρβα που έκανε τεράστιες επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν ενώ η ομάδα του αγωνίστηκε για πάνω από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στο ματς και στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν καταιγιστικός. Μόλις στο πρώτο λεπτό απείλησε με κεφαλιά του Τζαβέλλα και στο 7' είχε μεγάλη ευκαιρία με προβολή του Αθανασιάδη. Ο Στοχ στο 11' είχε ένα καλό σουτ και δευτερόλεπτα αργότερα ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να πλασάρει τον Τζόρβα. Στο 13' ο Σαλπιγγίδης ανενόχλητος δεν κατάφερε με κεφαλιά να βρει στόχο ενώ στο 19' ο Στοχ ελευθερώθηκε με εντυπωσιακή ενέργεια και βγήκε μόνος του με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα τον οποίο δεν κατάφερε να "νικήσει". Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και επόμενη αξιόλογη στιγμή ήταν αυτή του 40' όταν ο Μίνγκας είδε δεύτερη κίτρινη και έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Λούκας είχε ένα καλό σουτ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει στην επανάληψη. Είχε φάση στο 50' με τον Τζαβελλα και πέντε λεπτά μετά ο Τζόρβας είπε και πάλι "όχι" αυτή τη φορά σε σουτ του Λουκας. Στο 63' ο Αθανασιάδης βρέθηκε σε ιδανική θέση πριν όμως πλασάρει τον πρόλαβε ο Χατζηζήσης. Δύο λεπτά μετά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ απείλησε με κεφαλιά. Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιρών συνεχίστηκε στο 66' με τον Τζόρβας να διώχνει το σουτ του Στοχ. Στο 78' χάθηκε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Λούκας αρχικά να έχει δοκάρι και στην επαναφορά τον Βούκιτς να σουτάρει και τον Τζόρβα να διώχνει. Ο Νέτσιντ στο 86' έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις ο Λίνο νίκησε την άμυνα του Απόλλωνα στον αέρα όμως ο Τζόρβας και φανταστική επέμβαση κράτησε το μηδέν. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο ΠΑΟΚ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Αθανασιάδη.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Τζαβέλλας (72'Νέτσιντ), Τζιόλης (59'Κατσουράνης), Λάζαρ, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (59'Βούκιτς), Αθανασιάδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (21'Χατζηζήσης), Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Παντελιάδης, Μπάρκογλου (58'Παπαζαχαρίας), Πετρόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα