Σολδάδο: Τιμή μου να φορέσω τη φανέλα της Τότεναμ

22:34 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Αφού παρουσιάστηκε και επίσημα από την Τότεναμ, ο Ρομπέρτο Σολδάδο έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως «σπιρούνι», στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Ο Βαλενθιάνος επιθετικός αναφέρθηκε τους προσωπικούς, αλλά και τους συλλογικούς στόχους, την Πρέμιερ Λιγκ και το επερχόμενο ντεμπούτο του.
Εισαγωγικά ανέφερε:
«Είναι μια μεγάλη τιμή το να βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο και να φοράω αυτή τη φανέλα που κουβαλάει μια τεράστια ιστορία. Η ομάδα αξίζει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Για την Πρέμιερ Λιγκ και τον σύλλογο:
«Ξέρω

ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και πρέπει να δουλέψω πολύ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θέλω να σκοράρω περισσότερες φορές από πέρυσι. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, η οποία έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες και με τα νέα αποκτήματα θα προσπαθήσουμε να πάμε εκεί που μας αξίζει».
Για το στυλ ποδοσφαίρου της ομάδας:
«Μου αρέσει να παίζω σε ομάδες με επιθετικογενές στυλ και το στυλ του Αντρέ είναι πολύ καλό τόσο για τους οπαδούς όσο και για την ομάδα».
Για το ντεμπούτο του κόντρα στην Εσπανιόλ στις 10 Αυγούστου:
Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδό μας. Η Εσπανιόλ είναι μια ομάδα την οποία γνωρίζω πολύ καλά. Ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα πέρυσι και γενικά είναι πολύ επικίνδυνη, έχοντας στο ρόστερ της νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές».
Για τους στόχους της νέας χρονιάς:
«Όπως είπα και πριν, θα προσπαθήσω να σημειώσω πολλά τέρματα ώστε να προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να φέρω την ομάδα σε μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί αυτό της αξίζει».
Στο τέλος της συνέντευξης, η Τότεναμ επιβεβαίωσε πως το νέο της μεταγραφικό απόκτημα θα φοράει το νούμερο 9, το οποίο είχε και στις «νυχτερίδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα