Σκότωσε την Παρτιζάν ο Αστέρας

00:04 3/10/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-2η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΠΑΡΤΙΖΑΝ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θ. Κολοκοτρώνης

Εξαιρετικός σε ένα ακόμα ματς ο Αστέρας νίκησε με 2-0 την Παρτιζάν και πλέον μπορεί να κάνει όνειρα για πρόκριση σε έναν όμιλο που έδειχνε απαγορευτικός για κάτι τέτοιο. Καλύτερη η ομάδα της Τρίπολης στο πρώτο μέρος. Απείλησε στο 16' με τον Πάρα και έξι λεπτά μετά ο Ουσέρο με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Λούκατς και έκανε το

1-0. Στο 25' ο Μάσα έκλεψε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ. Το δεύτερο γκολ για τον Αστέρα ήρθε στο 52' όταν μετά από σέντρα του Λούι ο Πάρα με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Παρτιζάν απείλησε στο 63' με ένα σουτ του Βουλίτσεβιτς. Έξι λεπτά μετά ο Αστέρας σκόραρε με τον Μπαράλες αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει σημαία (λανθασμένα). Ο Λουί στο 71' "χόρεψε" την άμυνα της Παρτιζάν αλλά σούταρε άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά δεν μπόρεσε με σουτ να νικήσει τον Λούκατς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε (89'Μουνάφο), Γιαννιώτας (73'Κιτόκο), Μάσα, Πάρα (59'Μπαράλες)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μάρκο Νίκολιτς): Λούκατς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Στάνκοβιτς, Βολκόφ, Μπράνκο Ιλιτς (77'Κόλιτς), Σάσα Ιλιτς, Γκρμπιτς (63'Νίνκοβιτς), Ζίβκοβιτς, Πάντιτς, Λάζοβιτς

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Μαγική εικόνα στο Λονδίνο με την Μπεσίκτας να κυριαρχεί απόλυτα, αλλά λόγω Γιορίς και αστοχίας να φεύγει μόνος με ισοπαλία 1-1. Οι Τούρκοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Γιορίς να έχει κατεβάσει τα ρολά. Αντίθετα στη ροή του ματς όμως η Τότεναμ σκόραρε στο 27' με τον Κέιν. Το γκολ άλλαξε τα δεδομένα με τα "σπιρούνια" να ανεβαίνουν και ως το τέλος του ημιχρόνου να έχουν καλές φάσεις. Καλύτεροι και στα πρώτα λεπτά τις επανάληψης οι "μαύροι αετοί" πίεσαν και τελικά δικαιώθηκαν στο 88' όταν κέρδισαν πέναλτι. Ο Μπα το εκτέλεσε και ισοφάρισε.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντάιερ, Τσιρίτσες, Φάσιο, Ντέιβις, Σαμπουλί (65'Ντεμπελέ), Παουλίνιο (60'Λένον), Μπενταλέμπ, Τάουνσεντ, Σολδάδο (79'Αντεμπαγιόρ), Κέιν.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ζενγκίν, Κουρτουλούς, Σίβοκ, Φράκο, Ραμόν, Σόσα, Τόρε (82'Κογιουνλού), Κάβλακ (65'Οζιακούπ), Χάτσινσον, Μπα, Σαχάν (72'Πεκτεμέκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα