Σκότωσε την εγγονή του, την έγδυσε και τη φωτογράφιζε!

20:04 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Οι λεπτομέρειες από την σοκαριστική δολοφονία της 12χρονης Τια έρχονται στο φως ένα χρόνο σχεδόν μετά τη δολοφονία της από τον θετό της παππού.

Η 12χρονη Τία είχε δολοφονηθεί τον Αύγουστο του 2012 από τον 37χρονο Στούαρτ Χάζελ, ο οποίος είχε σχέση με τη γιαγιά της μικρής, την 46χρονη Κριστίν Μπικνελ.

Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, ο Χάζελ σκότωσε τη μικρή προκαλώντας της ασφυξία και στη συνέχεια την έγδυσε και έβγαλε το γυμνό άψυχο σώμα της φωτογραφίες. Μετά την έκρυψε στη σοφίτα του σπιτιού τους, όπου βρέθηκε

μια εβδομάδα μετά την εξαφάνιση της.

Το δικαστήριο της Βρετανίας, σήμερα Τετάρτη, έκρινε ένοχο τον Χάζελ για τη δολοφονία της 12χρονης.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δράστης επισκεπτόταν συχνά σάιτ παιδικής πορνογραφίας, ενώ είχε μαγνητοσκοπήσει την 12χρονη κρυφά την ώρα που έβαζε κρέμα σώματος στα πόδια της μια εβδομάδα πριν την σκοτώσει. Επιπλέον στο σπίτι του βρέθηκαν 11 φωτογραφίες της Τία που απεικονίζουν την ίδια να κοιμάται, καθώς και τρία βίντεο.

Η γιαγιά της Τία δήλωσε ότι δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο πρώην σύντροφος της είναι ο δράστης του φονικού.

Ωστόσο, ο ίδιος ο 37χρονος παρά τα ακλόνητα στοιχεία συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες. Ανάμεσα στα ενοχοποιητικά στοιχεία είναι ένα βίντεο και φωτογραφίες που τον δείχνουν μαζί με την Τία σε σταθμό τρένου, την ημέρα του φόνου, λίγες ώρες πριν το έγκλημα.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία του αφεντικού του δράστη ο οποίος ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο Χάζελ, το πρωί της 3ης Αυγούστου, μία ημέρα μετά τον φόνο, του έστειλε μήνυμα που ανέφερε:

«Δεν μπορώ να έρθω στη δουλειά, έχουμε χάσει την εγγονή μου. Εξαφανίστηκε. Έχουμε κάνει αναρτήσεις παντού, ακόμα και στο Facebook και το Twitter για να τη βρούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα