Μύλος με Ρούνεϊ και Λεβαντόφσκι

19:27 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η «Daily Mirror» δεν θεωρείται και το ποιο έγκριτο Μέσο στην Αγγλία. Ωστόσο, κατά καιρούς έχει διαψεύσει κόσμο και κοσμάκη, βγάζοντας... λαυράκια. Στο πρωτοσέλιδο της Τρίτης βγήκε με το μεγάλο «μπαμ», ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ είπε σε συμπαίκτες του πως θέλει να πάει στη Μπάγερν. Η αλήθεια είναι πως φέτος ακουγόταν συνέχεια ότι ο Αλεξ Φέργκιουσον τον έχει για πούλημα, μα κανείς δεν ξέρει εάν ο αντικαταστάτης του και πόσο μάλλον εάν αυτός θα είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες που τον ανέδειξε πιτσιρικά, δεν θα τον θέλει στη Γιουνάιτεντ.

Το θέμα όμως πέραν του τι γράφτηκε στην εφημερίδα, είναι αυτό που αναφέρουν σε Ισπανία και Γερμανία και το μεταγραφικό ντόμινο που πάει να δημιουργηθεί στις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης. Ο Ρούνεϊ θέλει και προφανώς θέλει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με το απαιτούμενο ποσό να μην είναι απαγορευτικό (κοντά στα 35 εκατ. ευρώ). Ο νέος κόουτς της Μπάγερν λέγεται πως ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι δεν πρέπει να κάνει πλάνα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μιας και ο Πολωνός θέλει λέει να πάει στη Ρεάλ, ενώ ενδιαφέρον δείχνει και η Μπαρτσελόνα.
Οπότε όλα αυτά δένουν εύκολα μεταξύ τους, καθώς και η Ρεάλ πουλάει τον Γκονσάλο Ιγουαΐν που οδεύει προς Γιουβέντους και έχει πειστεί -με θύμα τον ίδιο της τον εαυτό- για τις ικανότητες του Λέβα. Τον Ρούνεϊ πάλι τον θέλει και η Παρί, αλλά εάν πει το ΟΚ ο Πεπ, ο Αγγλος θα πάει στο Μόναχο για να παίξει το «false 9» που αρέσει στον Καταλανό κόουτς ή ακόμα και τον φουνταριστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα