Τραγουδιστής χριστιανικού heavy metal γκρουπ ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του! (VIDEO)

19:27 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο τραγουδιστής ενός χριστιανικού heavy metal συγκροτήματος συνελήφθη καθώς κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του!

Πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής, Τιμ Λαμπέσις, του γκρουπ «As I Lay Dying», ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να προσλάβει έναν πληρωμένο δολοφόνο (hitman), για να

σκοτώσει τη γυναίκα του.

Ο Λαμπέσις βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο, ο 32χρονος τραγουδιστής έψαχνε εκτελεστή για να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Η εκπρόσωπος του Σερίφη του Τμήματος της Κομητείας του Σαν Ντιέγκο επιβεβαίωσε τη σύλληψη αναφέροντας πως «οι πληροφορίες έφτασαν στο γραφείο την προηγούμενη εβδομάδα. Δράσαμε γρήγορα και πιστεύουμε πως αποτρέψαμε μία μεγάλη τραγωδία».

Οι αρχές συνέλαβαν τον τραγουδιστή, όταν ένας μυστικός αστυνομικός τον πλησίασε προσποιούμενος τον hitman και ο Λαμπέσις ανταποκρίθηκε.

Το συγκροτημα του Λαμπέσις έπαιζε τραγούδια με χριστιανικά μηνύματα, τα οποία έγραφε ο ίδιος ο Λαμπέσις μέσα από την προσωπική του χριστιανική ματιά, όπως έλεγε. Μάλιστα, το συγκρότημα το 2007 ήταν υποψήφιο για Grammy, για την καλύτερη metal εμφάνιση, με το άλμπουμ «An Ocean Between Us».

Ο Λαμπέσις τώρα, κρατείται στις τοπικές φυλακές του Σαν Ντιέγκο ως ύποπτος σχεδιασμού δολοφονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα