«Σκόνταψε» με το καλημέρα η ΑΕΛ

19:25 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Λάρισα την εφετινή της χρονιά στην Football League. Οι «βυσσινί» παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στον Βύζαντα Μεγάρων ο οποίος έπαιζε για 51' με δέκα παίκτες και είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά του, Κοτταρά.

Η Λάρισα έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο 51' ο Στρατάκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στον Σεσίνια και πήρε πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το άγχος «βάρυνε» τα πόδια των παικτών του Κρις Κόουλμαν και το γκολ δεν έρχονταν.

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό στον αγώνα που διεξήχθη στο AEL FC Arena στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Football League μπροστά σε 7000 φίλους της γηπεδούχου ομάδας.

Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Κατσιαρός, Παπαγεωργίου, Ταλ, Ααράμπ, Μπόα Μόρτε, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (24' Σιατραβάνης), Σεσίνια (81' Ζεκίνια), Πλιάγκας (58' Τσιμπάμπα), Σαϊτιώτης.

Βύζας Μεγάρων (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Γκούμας, Αρκουμάνης, Στρατάκης, Λίτσης (66' Ρούσσος), Σανόκο, Μωυσίδης, Ουαταρά (93' Ρωμαΐδης). Πλάτανος, Χριστοφιδέλης, Σκαφτούρος (79' Πέτρου).

Keywords
Τυχαία Θέματα