Οδεύει προς Μίλαν ο Ντρογκμπά

19:10 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι πρωταθλητές ψάχνουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Αντόνιο Κασάνο και όπως γράφουν οι ιταλικές εφημερίδες, το βλέμμα των ανθρώπων των Ροσονέρι επικεντρώνεται στην... Τσέλσι. «Ο Μάξι Λόπες είναι ένας από τους κύριους υποψηφίους, όμως θα κοστίσει πολύ στην Μίλαν για να τον πάρει από την Κατάνια» είπε ο μάνατζερ Κλαούντιο Πασκουαλίν στο Radio Sportiva. «Η Μίλαν πρέπει επίσης να αποφασίσει αν θέλει 10άρι ή 11άρι, αφού στην λίστα έχει μπει και ο Μούτου της Κατάνια. Είναι ένα παζλ,

αν και τη δεδομένη στιγμή θεωρώ ότι η περίπτωση που είναι πιο πιθανό να προχωρήσει είναι αυτή του Ντρογκμπά, του οποίου το συμβόλαιο με την Τσέλσι λήγει, οπότε είναι πιο φθηνός από τον Μάρκο Μποριέλο».

Οι Ροσονέρι έχουν ακόμα έναν λόγο να προτιμούν τον Ντρογκμπά, αφού δεν έχει αγωνιστεί με την Τσέλσι ούτε λεπτό στο Champions League και αν αποκτηθεί θα είναι διαθέσιμος. Οπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, ματιές υπάρχουν και για τον έτερο επιθετικό των Μπλε, που μένει ελεύθερος, Νικολά Ανελκά, ενώ οι εφημερίδες επιμένουν για καλοκαιρινή κίνηση για τον 19χρονο κεντρικό χαφ του Αγιαξ, Κρίστιαν Ερικσεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα