«Σκέφτομαι να αλλάξω εθνόσημο για να επιβιώσω»

12:03 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την φανέλα άλλης χώρας προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά σκέφτεται πολύ σοβαρά ο Λευτέρης Κοσμίδης όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 στην γυμναστική στις ασκήσεις εδάφους.
Ο Κοσμίδης, από το 2009, δεν έχει λάβει ακόμα τα πριμ για την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων ενώ τους τελευταίους έξι μήνες η Ομοσπονδία της γυμναστικής δεν τον έχει πληρώσει. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS" τόνισε: "Ναι, σκέφτομαι να αγωνιστώ με την φανέλα άλλης χώρας. Σε όποια χώρα κάνω τα χαρτιά μου θα με δεχθούν. Ξέρω ότι

αυτό που λέω πικραίνει, ίσως και ενοχλεί πολλούς Έλληνες. Ενοχλεί και εμένα, αλλά θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος. Τώρα με ταΐζουν οι γονείς μου... Την γυμναστική δεν την αφήνω, την Ελλάδα μπορεί να την αφήσω. Αναγκάζομαι να πάρω μια τέτοια απόφαση. Δεν θέλω. Πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να καταργηθούν στο μέλλον τα πριμ κατάκτησης μεταλλίων. Αν γίνει αυτό, θα φύγω την επόμενη μέρα".
Ο Κοσμίδης δικαιολογεί την Ομοσπονδία γυμναστικής που δεν τον έχει πληρώσει τους τελευταίους έξι μήνες καθώς, όπως είπε, γνωρίζει πως τα λεφτά από τις επιχορηγήσεις δεν φτάνουν. Υπενθυμίζεται πως από το 2006, ο Λευτέρης Κοσμίδης έχει το δικαίωμα να διοριστεί σε θέση δημοσίου υπαλλήλου αλλά όπως είχε πει ο παγκόσμιος πρωταθλητής της γυμναστικής το 2010 στον, τότε, γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή: "Δεν γίνεται στα 19 μου να γίνω δημόσιος υπάλληλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα