Αθανασιάδης: Να σπάσω το φράγμα των 20 γκολ

11:53 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη σεζόν ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε 17 γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ και φέτος ο νεαρός επιθετικός θέλει, όπως παραδέχτηκε, να σημειώσει πάνω από 20 γκολ βοηθώντας παράλληλα την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Παράλληλα υπογράμμισε πως ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στόχος είναι μόνο η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αθανασιάδης

στην εφημερίδα "Sportday"
-Φέτος πέτυχες ήδη πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια. Πού έχεις τοποθετήσει τον πήχη;
"Θέλω να σπάσω το φράγμα των 20 γκολ. Είναι ο μεγάλος μου στόχος από πέρσι και μακάρι να τον υλοποιήσω φέτος, βοηθώντας παράλληλα τον ΠΑΟΚ να φτάσει εκεί που όλοι επιθυμούμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Πέρσι έφτασα τα 17, θέλω να πάω πιο ψηλά".
-Ποια γκολ σου θεωρείς πιο δύσκολα και πιο όμορφα; Ποια θυμάσαι περισσότερο;
"Καταρχάς, εκείνο που πέτυχα πέρσι εκτός έδρας με τον Πανιώνιο. Ο Βιεϊρίνια με βοήθησε πολύ, μου έδωσε μια εξαιρετική πάσα και εγώ πλάσαρα εύστοχα. Επίσης η κεφαλιά μου στον αγώνα με την Ραπίντ στην Τούμπα ήταν ένα γκολ που μου άρεσε αρκετά".
-Εχεις να αφιερώσεις σε κάποιον το βραβείο του «Best Goal» της πρεμιέρας του πρωταθλήματος;
"Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Δεν σκέφτηκα καθόλου, όταν ο Λόρενς μου γύρισε την μπάλα με το κεφάλι. Ήμουν πάνω στην κίνηση και σούταρα απευθείας. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν μια σωστή απόφαση, μιας και σκόραρα. Πάντως θέλω να υπογραμμίσω ότι αυτό το βραβείο δεν το παίρνω μόνο εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν μέχρι να φτάσω στην επίτευξη ενός τέτοιου γκολ".
-Είσαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σου. Αισθάνεσαι κάποιο βάρος, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε γκολ στα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια;
"Στους εκτός έδρας αγώνες με την Ραπίντ και τον Ατρόμητο δεν μας βγήκαν οι φάσεις και δεν σκοράραμε. Για αυτό και δουλεύουμε ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις, πάνω στα τελειώματα των προσπαθειών μας. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και τα γκολ".
-Μήπως κόπηκαν τα... φτερά της ομάδας, μετά την «καμπάνα» της ΟΥΕΦΑ και τι προβλέπεις για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης;
"Όντως ύστερα από εκείνη την απόφαση η ομάδα έπεσε ψυχολογικά. Ήρθε και η ήττα από τον Ατρόμητο και δυσκόλεψαν τα πράγματα. Πάντως εμείς αν παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στοχεύουμε μόνο στην νίκη και στους πολύτιμους τρεις βαθμούς".
-Θέλεις να σχολιάσεις την ενδεχόμενη πρώτη παρουσία τού Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, ως μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης;
"Μετά το ατυχές αποτέλεσμα στην Βιέννη, όπου και αποκλειστήκαμε από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ και την ήττα από τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, είναι αναγκαίο να κάνουμε μια επανεκκίνηση και να οδηγηθούμε ξανά στις νίκες. Εμείς από την άφιξη του κ. Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη και το γεγονός ότι θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης από κοντά, μόνο χαρούμενοι μπορεί να είμαστε".

<

Keywords
Τυχαία Θέματα