Πουλάει Ρονάλντο με 200 εκ. ευρώ

10:43 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το θέμα της στεναχώριας του Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να απασχολεί την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να τα λέει χθες με τον Ζοσέ Μουρίνιο και την διοίκηση να σκέφτεται ακόμα και να τον πουλήσει αν επιμείνει στην στάση του. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία η τιμή πώλησης του Κριστιάνο Ρονάλντο θα οριστεί στα 200 εκατομμύρια ευρώ.
Το ποσό αυτό είναι το 1/5 της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει μια... διευκόλυνση στις ενδιαφερόμενες ομάδες λόγω της φορολογίας στην Ισπανία. Πιο συγκεκριμένα,

σε περίπτωση που μείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα του κάνει νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 16 εκατομμύρια ευρώ πράγμα που σημαίνει πως η διοίκηση θα καταβάλει κάθε χρόνο στην εφορία το ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ.
Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί φημολογία που θέλει τις Ανζί και Παρί Σεν Ζερμέν να είναι έτοιμες να διώξουν την στεναχώρια του Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέροντας του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 20 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο για την ώρα καμία ομάδα δεν έχει προσεγγίσει επίσημα την Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα