Σιμεόνε: Πίεση έχει ένας φτωχός πατέρας, όχι εμείς…

23:15 7/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης διαχωρίζοντας την πίεση από την υπευθυνότητα σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκαλύπτοντας ότι έχει παρακολουθήσει προπονήσεις του Μουρίνιο και του Γουαρδιόλα.
"Μου εμπνέει πολύ να ακούω τον κόσμο και τους οπαδούς μας όταν μπαίνω στο γήπεδο. Είδα τόσους οπαδούς στην Βαλένθια και στο Λονδίνο και ήταν φανταστικό. Μας κάνει υπεύθυνους αλλά δεν μας πιέζει. Πίεση έχει ο πατέρας που πρέπει να θρέψει τα παιδιά του. Εμείς έχουμε απλά

ευθύνη. Ακούω όλες τις κριτικές, με κάνουν καλύτερο.

Όταν άφησα την Σαν Λορένσο, άφησα τα παιδιά μου και πήγα μια εβδομάδα να παρακολουθήσω προπονήσεις του Μουρίνιο και μία εβδομάδα προπονήσεις του Γουαρδιόλα.

Μπορεί σε κάποιον να αρέσει ή να μην αρέσει ο Μουρίνιο, αλλά έχει κερδίσει πολλά με διαφορετικές ομάδες και διαφορετικούς παίκτες. Δεν είναι εύκολο να σπάσεις την ηγεμονία της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Με μαγεύει να ακούω ότι η Ατλέτικο είναι η ομάδα του λαού", δήλωσε ο Τσόλο Σιμεόνε κατά την διάρκεια συνέντευξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα