Πέρασε από την Τρίπολη ο ΠΑΟ

22:30 7/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ 3η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Καλογερόπουλος

Πολύ σημαντική νίκη στο κυνήγι της πρώτης θέσης πέτυχε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 3-1 του Αστέρα στην Τρίπολη και είναι πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία εκμεταλλευόμενος την τιμωρία του

ΠΑΟΚ.

Ο Αστέρας απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Λουί ενώ στο 6' η προσπάθεια του Βάλντο να "κρεμάσει" τον Καπίνο δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή στο 10' με τον Πέτριτς να μην μπορεί να συνεχίσει και τον Κλωναίδη να παίρνει τη θέση του. Οι "πράσινοι" δεν στέκονταν καλά με τον Αστέρα να "βγάζει" φάσεις όμως στο 29' ο Μπεγκ γύρισε μέσα στην περιοχή και έκοψε για τον Κλωναρίδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ του Σουηδού επιθετικού. Στο 34' η κεφαλιά-ψαράκι του Μπαράλες δεν βρήκε στόχο ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Κουρμπέλης δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 54' έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Ντε Μπλάσις με τακουνάκι έβγαλε τον Ουσέρο τετ α τετ με τον Καπίνο οποίος βγήκε νικητής στη "μονομαχία". Τρία λεπτά μετά όμως ο Μπεργκ και πάλι δημιούργησε και σέρβιρε στον Αμπέιντ ο οποίος έγραψε το 0-2. Ο Αστέρας συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες με τον Μπαράλες στο 61' να μην μπορεί με κεφαλιά να νικήσει τον Καπίνο. Στο επόμενο όμως λεπτό ο Ουσέρο με εντυπωσιακό σουτ κατάφερε να μειώσει. Ο ΠΑΟ όμως αντέδρασε και στο 76' πέτυχε τρίτο γκολ όταν ο Κλωναρίδης κινήθηκε ωραία και έκοψε για τον Λαγό που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Τσανπουρής (81'Χουάνμα), Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Κουρμπέλης, Μουνάφο (71'Ναβάρο), Ουσέρο, Βάλντο (59'Καράσκο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Χουχούμης (56'Κουρτουμπής), Σίλντενφελντ, Μέντες, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπέιντ (84'Σπυρόπουλος), Μπεργκ, Πέτριτς (10'Κλωναρίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα