Ο... μπερμπάντης δήμαρχος της Βολιβίας! (VIDEO)

22:55 7/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 75χρονος Πέρσι Φερνάντες είναι δήμαρχος της Σάντα Κρους ντε λα Σιέρα, της πιο πυκνοκατοικημένης πόλη της Βολιβίας και είναι μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς οι πολίτες τον έχουν εκλέξει πέντε φορές.

Ωστόσο, είναι και λάτρης του ωραίου φύλου και δεν σταματά ποτέ να το αποδεικνύει ίσως μάλιστα υπέρ του δέοντος πολλές φορές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει κερδίσει τον τίτλο «μακρυχέρης».

Έτσι, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, μια νεαρή δημοσιογράφος πήγε να κάτσει δίπλα του και πριν καν προλάβει η κοπέλα να καθίσει το χέρι του δημάρχου βρέθηκε να ακουμπά στο πόδι της! Εκείνη

βέβαια αντέδρασε άμεσα και τελικά -με λίγη παραπάνω προσπάθεια- κατάφερε να το βγάλει.

Ο Συνήγορος του Πολίτη αποφάσισε να στραφεί κατά του δημάρχου, ζητώντας να ασκηθεί δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ το ίδιο προτίθεται να κάνει και βουλευτής της Αντιπολίτευσης.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 75χρονος απασχολεί τα ΜΜΕ με τις πράξεις του, καθώς πρόσφατα -όπως γράφει η El Pais- το χέρι του βρέθηκε στα οπίσθια δημοτικής συμβούλου, την ώρα που εκείνη μιλούσε στο πλήθος.

Σε μια άλλη περίπτωση, άρπαξε μια κοπέλα και τη φίλησε με το ζόρι στο στόμα. Έκπληκτη και αμήχανη η ίδια, απομακρύνθηκε σκουπίζοντας το στόμα της...

Keywords
Τυχαία Θέματα