Το Μαρκόπουλο ευχαρίστησε τον Λυκούδη

14:34 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Μαρκόπουλο και Γιώργος Λυκούδης χώρισαν τους δρόμους τους μετά από έξι χρόνια και η διοίκηση του ΑΟΜ δημοσίευσε την παρακάτω επιστολή για τον Έλληνα τεχνικό:

«Πριν από 6 χρόνια πέρασε το κατώφλι του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου ο κ. Γιώργος Λυκούδης, προπονητής της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ. Την Κυριακή 16 Μαρτίου με το τέλος του Πρωταθλήματος και μετά την νίκη της ομάδας μας επί του ΓΣ Ηρακλή και την επισφράγιση της παραμονής της στην Α1 κατηγορία για ακόμη μία χρονιά, ο τεχνικός ανακοίνωσε την

αποχώρησή του από το τιμόνι της ομάδας.

Ο κ. Λυκούδης διέγραψε μία εξαιρετική πορεία στον ΑΟΜ, οδηγώντας την ομάδα σε πολύ υψηλές θέσεις στα Πρωταθλήματα και συνέβαλλε στο να ακουστεί το όνομα της πόλης μας ακόμη περισσότερο στο χώρο του Ελληνικού Βόλεϊ, αλλά και στην Ευρώπη. Λόγω των υψηλών θέσεων που κατέλαβε η ομάδα μας στις κατατάξεις, με προπονητή τον κ. Λυκούδη το Μαρκόπουλο βρέθηκε να αγωνίζεται και σε Ευρωπαϊκά παρκέ, αποκομίζοντας αξέχαστες εμπειρίες με αποκορύφωμα την είσοδο της ομάδας στις 8 καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες του Challenge Cup, αλλά και να διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδος στον ανεπανάληπτο τελικό της Ιεράπετρας.

Ο έμπειρος τεχνικός συνέβαλλε τα μέγιστα προκειμένου να διευρυνθεί κι άλλο η παράδοση που έχει πλέον ο Σύλλογός μας στον χώρο του Βόλεϊ και πιο συγκεκριμένα στην ανώτατη Εθνική κατηγορία, αυτή της Α1.
Για αυτόν και για πολλούς ακόμη λόγους, θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμηση, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη που τρέφουμε ως προς το πρόσωπο του κ. Λυκούδη. Άλλωστε, όλα αυτά τα συναισθήματα ήταν έκδηλα αμέσως μετά την λήξη του τελευταίου αγώνα καθώς κύλησαν δάκρυα συγκίνησης από τις αθλήτριές του και από όσους έχουν αγαπήσει και έχουν μοχθήσει για αυτό τον Σύλλογο.

Ο κ. Λυκούδης εκτός από το ότι είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος και ολοκληρωμένος τεχνικός, κάτι που είναι αυταπόδεικτο, είναι ένας άνθρωπος που στάθηκε με αξιοπρέπεια στο γήπεδο και με σθένος σε δύσκολες στιγμές του Συλλόγου. Έδωσε κομμάτι του εαυτού του για τον ΑΟΜ και αυτό δεν γίνεται παρά να το αναγνωρίσουμε. Για αυτούς τους λόγους θα αποτελεί μέρος της οικογένειας μας και νομίζουμε ότι το ίδιο αισθάνεται και αυτός.

Τον ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές, τις εμπειρίες και την αφοσίωση που έδειξε στην ομάδα μας! Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει και πως οι πόρτες του ΑΟΜ είναι πάντα ανοιχτές για τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει! Και ο Γιώργος Λυκούδης είναι ένας από αυτούς!
Το Δ.Σ. του ΑΟ Μαρκοπούλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα