Σερ Άλεξ: Θα είχαμε ήδη χρεοκοπήσει

13:35 29/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τύπος καθημερινά κάνει λόγο για παίκτες που φέρονται να είναι μεταγραφικοί στόχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να υποστηρίζει πως αν όσα έγραφε ο Τύπος για μεταγραφές ήταν αλήθεια τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είχε υπεράριθμο ρόστερ αλλά και θα είχε χρεοκοπήσει.

Στην στήλη του στο επίσημο περιοδικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε: "Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύετε εναγωνιώς τις μεταγραφές που θα κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο. Αν πιστεύετε αυτά που διαβάζετε στον Τύπο, θα έπρεπε τώρα να είχαμε το

μεγαλύτερο ρόστερ στην Ευρώπη, για να μην αναφέρω το γεγονός πως θα είχαμε ήδη χρεοκοπήσει".
Στην συνέχεια ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου: "Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις ποιος μπορεί να μείνει ελεύθερος, αλλά μιλώντας γενικά, δεν ψάχνω για σοβαρές μεταγραφικές μπίζνες τον Ιανουάριο. Δεν τις χρειάζομαι καθώς είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω ήδη. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω προπονήσει στο Ολντ Τράφορντ. Φυσικά όπως πάντα θα ψάξουμε για νεαρούς παίκτες, οι οποίοι έχουν ταλέντο και περιθώρια βελτίωσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα