Μουρίνιο: Γιατί είναι σημαία της Ρεάλ ο Κασίγιας;

13:23 29/12/2012 - Πηγή: AEK365

Νέο επεισόδιο παίχτηκε στην κόντρα του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Ίκερ Κασίγιας όταν ο Πορτογάλος τεχνικός, λίγες μέρες αφότου άφησε τον διεθνή τερματοφύλακα εκτός ενδεκάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, αναρωτήθηκε γιατί να είναι ο Κασίγιας η σημαία της ομάδας.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουρίνιο στο Ντουμπάι στο πλαίσιο της τρίτης έκδοσης των "Globe Soccer Awards"

- Για τον Τύπο και την κατάσταση σε μια ομάδα: "Ειλικρινά κοιμάμαι πολύ καλά τα βράδια

και αισθάνομαι καλά για ό,τι κάνω και ό,τι είμαι. Ο Τύπος και η επικοινωνία είναι πολύ δύσκολη δουλειά, επειδή χρειάζεται να τους κερδίσεις ασχέτως με ό,τι κάνουμε. Είμαι συνηθισμένος στην πίεση. Ο προπονητής θα πρέπει να κάνει έναν παίκτη να αισθάνεται σαν ψάρι μέσα στο νερό. Όλοι θα πρέπει να είναι ευτυχισμένοι μέσα σε μια ομάδα. Με ένα ρόστερ, όμως, πολυεθνικό και με 25 παίκτες, δεν είναι εύκολο. Επειδή υπάρχει και ο Τύπος, που θέλετε να πουλήσετε το προϊόν. Και μερικές φορές ακόμα και τα ψέματα είναι καλό προϊόν προς πώληση. Μπορεί η εβδομάδα αυτή να έμοιαζε άσχημη, ήταν όμως φανταστική. Το ποδόσφαιρο αλλάζει πολύ αλλά ένα πράγμα μένει το ίδιο. Τις ενδεκάδες εξακολουθούν να τις φτιάχνουν οι προπονητές, τελεία και παύλα".
- Για τον Ντιέγκο Μαραντόνα: "Το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους και ο καθένας που λατρεύει το άθλημα, όχι από τους προπονητές αλλά από ποδοσφαιριστές όπως ο Ντιέγκο. Μπορεί να είμαι επιτυχημένος ως προπονητής, αλλά εκείνος είναι το ποδόσφαιρο".
- Για τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε εκεί και αποφάσισε να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας τέτοιος αγώνας είναι που θέλει να παίξει ο κάθε ποδοσφαιριστής και να παρακολουθήσει ο κάθε φίλος του αθλήματος. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με προπονητή εκπρόσωπο των προπονητών. Ο Φέργκιουσον είναι ο μόνος που θέλει να μιλήσει όταν πίνει ένα ακριβό κρασί. Γνωρίζοντας το γούστο του στα κρασιά, ξέρω πως το ταξίδι στο Μάντσεστερ θα μου κοστίσει εκατοντάδες ευρώ".
- Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες ομάδες που θα τον ήθελαν. Είναι ένας σταρ και κάθε πρόεδρος θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του".
- Για τον Ίκερ Κασίγιας: "Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι σημαία της ομάδας. Για εμένα πάνω από όλους είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση. Θα προτιμούσα ανθρώπους που, ανεξάρτητα, από το τι έχουν κάνει στο παρελθόν, σκέφτονται τι θα κάνουμε αύριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα