ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | "Ο Τσόβιτς υπέγραψε, αλλά υπάρχει πρόβλημα..."

Από τη μία, τα σερβικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Πανιώνιος "ψάχνεται" για να αποκτήσει τον Φίλιπ Τσόβιτς... Από την άλλη, η πλευρά του "Ιστορικού" διέψευσε κάθε σενάριο που αφορούσε τον παίκτη... Ο μάνατζέρ του, όμως, αποκάλυψε στο Twitter ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης και ο πελάτης του έχουν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ραζνάτοβιτς,

το πρόβλημα για να γίνει ο Τσόβιτς επίσημα παίκτης του Πανιωνίου είναι η τιμωρία που έχει ο σύλλογος από τη FIBA.

"Ο Φίλιπ Τσόβιτς και ο Πανιώνιος συμφώνησαν την περασμένη εβδομάδα και υπέγραψαν συμβόλαιο. Το πρόβλημα για να ενταχθεί στην ομάδα είναι η τιμωρία που έχει ο σύλλογος από τη FIBA", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του 23χρονου Σέρβου γκαρντ στην προσωπική του σελίδα στο Twitter και συμπλήρωσε:

"Δύο πρώην παίκτες της ομάδας, ο Ζορόσκι και ο Χαριτόπουλος, κέρδισαν τις προσφυγές τους κατά του Πανιωνίου και επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης στην ομάδα. Ο Πανιώνιος προσπαθεί να βρει λύση και να αρθεί η ποινή. Αν αυτές οι προσπάθειες δεν φέρουν αποτέλεσμα μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ο παίκτης θα εξετάσεις άλλες προτάσεις".

Ο Τσόβιτς (23 χρονών, γκαρντ, 1,78μ.) αναδείχθηκε από τη Ζελέζνικ και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα. Με τη φανέλα της σερβικής ομάδας είχε 4 πόντους και 1,3 ασίστ σε 12 λεπτά κατά μέσο όρο στην Αδριατική Λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα