Σερ Άλεξ: Ανταμειφθήκαμε για την υπομονή μας

11:12 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε νικήτρια από το "Ίγουντ Παρκ" κόντρα στην Μπλάκμπερν με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να υποστηρίζει πως η υπομονή των ποδοσφαιριστών του ανταμείφθηκε.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ήταν μια δύσκολη βραδιά. Έπρεπε να παίξουμε με υπομονή και στο τέλος ανταμειφθήκαμε. Δεν είχαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, αλλά είχαμε την κατοχή της μπάλας και πιέζαμε. Έπρεπε όλως ταυτόχρονα

να είμαστε προσεκτικοί γιατί η Μπλάκμπερν ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις".
Για την μάχη του τίτλου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον να βρίσκεται στο +5 από την συμπολίτισσα Σίτι, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε: "Μπορεί να κριθεί το πρωτάθλημα στην διαφορά τερμάτων. Ήμασταν στο -18 και τώρα η διαφορά είναι μόνο ένα γκολ. Έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια μπροστά μας και η εμπειρία μου διδάσκει ότι δεν μετρά τίποτα πέρα από το επόμενο παιχνίδι, που είναι την Κυριακή με την ΚΠΡ".
Τέλος ο Φέργκιουσον στάθηκε στην απόδοση του Νταβίντ Ντε Χέα λέγοντας για τον Ισπανό τερματοφύλακα: "Η πρόοδος του Ντε Χέα είναι εμφανής. Ωριμάζει συνέχεια και αποκτά αυτοπεποίθηση. Ανέκαθεν ήταν ικανότατος τερματοφύλακας. Στο πρώτο μέρος έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις και μας κράτησε στο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα