Μακελειό σε Πανεπιστήμιο (VIDEO)

10:32 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τον τρόμο σκόρπισε ένοπλος άντρας σε χριστιανικό Πανεπιστήμιο στο Όκλαντ των ΗΠΑ όταν εισέβαλε και σκότωσε επτά άτομα τραυματίζοντας άλλα τρία σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 43χρονο δράστη που είναι ασιατικής καταγωγής και ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναζε "Μπείτε στην σειρά να σας σκοτώσω όλους".

Πρόκειται για τον Ονε Γκοχ, πρώην φοιτητή,

ο οποίος άνοιξε πυρ κατά των φοιτητών. Μάλιστα, και ο ιδρυτής του πανεπιστημίου, ο ιερέας Γιονγκ Κιμ, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα φοιτήτριας σύμφωνα με τα οποία ο δράστης σπούδαζε νοσηλευτική στο εν λόγω ίδρυμα, αλλά είχε καιρό να εμφανιστεί στο πανεπιστήμιο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 43χρονος πρώην φοιτητής νοσηλευτικής εισέβαλε στον χώρο της υποδοχής του ιδιωτικού πανεπιστημίου ανοίγοντας πυρ, ενώ στη συνέχεια άρχισε να περιτρέχει τις αίθουσες διδασκαλίας πυροβολώντας αδιακρίτως.
Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο ενός από τα θύματα και οδήγησε μέχρι την Αλαμέντα, όπου και παραδόθηκε. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.
"Ένας ένοπλος μπήκε στο πανεπιστήμιο και άνοιξε πυρ. Έχουμε νεκρούς. Όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τον αριθμό τους προς το παρόν", είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, ενώ πέντε ασθενοφόρα έσπευσαν στο πανεπιστήμιο για να βοηθήσουν τα θύματα.
Η Άντζι Τζόνσον, μια γυναίκα 52 ετών, είπε σε τοπική εφημερίδα ότι είδε μια νεαρή να βγαίνει κλαίγοντας από το πανεπιστήμιο και να φωνάζει "Με πυροβόλησαν". Από το μπράτσο της έτρεχε αίμα.
Η κοπέλα αυτή είπε ότι ο δράστης παρακολουθούσε μαθήματα νοσηλευτικής στο πανεπιστήμιο. Σηκώθηκε μέσα στην τάξη και άρχισε να πυροβολεί. Η τραυματισμένη νεαρή "είπε ότι εκείνος είχε πάντα ένα τρελό ύφος", πρόσθεσε η Τζόνσον. Σημειώνεται ότι το πανεπιστήμιο στην ιστοσελίδα του διαφημίζει ότι παρέχει "υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρτ με χριστιανικές αρχές".

Keywords
Τυχαία Θέματα