«Δεν θα φύγετε ζωντανοί»

11:02 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη φιλοξενία και τα όσα συνέβησαν στην Ελευσίνα στο ματς του ΑΟΧ με τον Αστέρα Μαγούλας εξέδωσε η χανιώτικη ΠΑΕ, που καταγγέλλει τραμπουκισμούς και επιθέσεις σε βάρος του ποδοσφαιρικού τμήματος και των οπαδών του ΑΟΧ, απαριθμώντας τα γεγονότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΑΟΧ, που θα κοινοποιηθεί και στην Ένωση της Football League

και Football League 2:

«ΠΡΟΣ: ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ ΚΑΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Μ.Μ.Ε.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ

Ξεκινώντας την φετινή χρονιά, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και η Επιτροπή Στήριξης, έθεσαν ως ένα εκ των πρωταρχικών στόχων για την δημιουργία μίας υγιούς ομάδας, την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και την δημιουργία δεσμών με όλες τις ομάδες.

Πιστεύουμε ότι το έχουμε καταφέρει σε απόλυτο σχεδόν βαθμό και αδιάψευστο μάρτυρα αποτελούν οι ίδιοι οι αντίπαλοί μας σε όσα παιχνίδια έχουμε δώσει στην έδρα μας τόσο στον α’ όσο και στον β’ γύρο.

Σε αγώνες ύψιστης βαθμολογικής σημασίας, όπως με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πανηλειακό, επίσης στην Κρητική αναμέτρηση με τον Ρούβα, οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων ομάδων ένιωσαν σαν στο σπίτι τους, ασχέτως αν στα δύο από τα προαναφερόμενα ματς, η ομάδα μας ηττήθηκε.

Δεν υπήρξε κανένας μα κανένας εντός έδρας αγώνας του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ που οι αντίπαλοι προπονητές και παράγοντες να μην ευχαριστήσουν είτε δημόσια, μέσω της τηλεόρασης και ανακοινώσεων, είτε κατ’ ιδίαν, τους ανθρώπους του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ για την πραγματική Κρητική φιλοξενία που τους παρέχουμε, με καλωσορίσματα, κεράσματα κ.α.

Είμαστε περήφανοι που έχουμε κάνει πράξη συνθήματα όπως «η βία δεν έχει θέση στα γήπεδα», «χειροκροτήστε τον αντίπαλο» κ.α. και φυσικά δεν είμαστε σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να αλλάξουμε τακτική.

Το λέμε αυτό, διότι την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 η αποστολή του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ έζησε στιγμές που γύρισαν πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στο Δημοτικό γήπεδο της Ελευσίνας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας.

Όσοι δεν ήταν όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά μέσα στα αποδυτήρια και στην φυσούνα, δεν μπορούν να καταλάβουν τα όσα πέρασαν τα μέλη της ομάδας μας.

Θα θέλαμε πολύ, λόγω της ημέρας (1η Απριλίου), όλα όσα συνέβησαν να ήταν μία κακόγουστη φάρσα, ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

Αλλά αστεία με φουσκωτούς, γροθιές και κλωτσιές, απειλές, ύβρεις, δυναμιτάκια με εκκωφαντικό θόρυβο και επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα, σίγουρα δεν υπάρχουν.

Βιώσαμε δυστυχώς μία πρωτόγνωρη για το 2012 κατάσταση σε αγώνα επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με πρωταγωνιστές στρατευμένους τραμπούκους και υποτιθέμενους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Εννοείται βέβαια ότι ο Αστέρας Μαγούλας είχε φιλοξενηθεί με άριστο τρόπο στον αγώνα του α’ γύρου και είχε εκφράσει, τότε, δημόσια τις ευχαριστίες του.

Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ με την έναρξη του β’ γύρου, δίνει κάθε αγωνιστική και ένα «τελικό» Σε δύο από αυτούς τους «τελικούς», με τον Πανηλειακό και τον ΠΑΟ Ρουφ, δεν συνέβη το παραμικρό

Keywords
Τυχαία Θέματα